RSS Feed

Isi tempat kosong

15

July 7, 2012 by


Perkara paling menggembirakan dalam hidup saya ialah

1. ..........................................................
2. ..........................................................
3. ..........................................................

Isi, jangan tak isi (>_<)



15 comments »

leakedknowledge said...

xdak pen nk isi...kekeeke

PariPariPutih said...

satu masih bernyawa
masih ada yg sayang
sebab dapat berblogging keh keh keh


hi lana....

ary_lee said...

Perkara??
1- Keluarga
2- Tersayang
3- Cerita kelakar?

Eh.. Eh.. Betul ke jawapan tu?
Or nak kenangan paling menggembirakan?


1- Keputusan SPM
2- Anugerah waktu MiKIM
3- Anugerah pljr terbaik KMKN waktu matrik

*maaf andai jawapan macam riak.. Tak berniat pun^^

the malay male said...

malas laa.. huhu

Syakir Rahman said...

xde tempat kosong pon, mana nk tulis...titik noktah je banyak...ahahaha

Muttallif said...

1. jadi Diri Sendiri
2. Mengembirakan orang lain
3. Dapat Untung :)

Kamal Lee said...

Tak suke lah nak isi isi borang ni. Hewhew. :))

Munirah Shamsudin said...

1. Er, masih diberi peluang walaupun bergelar si pendosa.

2. Ada ibu, ada ayah, ada adik-adik.

3. Hari Sabtu.

caliph shuriken said...

1. jual buku byk2 kt e-store
2. ada bisnes sndiri
3. bole bW laju2

^__________________^

Chic Na said...

1. Masih diberi peluang utk hidup
2. Family
3. Kawan2 yg baik hati

hehehe.. ;)

..cik hana.. said...

1. akan bergembira jika dapat melatih diri untuk sentiasa dekat dengan allah walau dalam apa jua keadaan.

2.dapat berkorban demi kebahagian ibu bapa,adik beradik dan orang sekeliling.

3. dapat makan big apple...ehh?aci x..kehkeh

iLa Bacho said...

1. Semasa bersama dengan family saya, tidak kira lah in vacation or in home.
2. sewaktu form 4. he loved me. i loved him too. :')
3. of course semasa bersama bestfriends! we are sisterss! :D

# sorry if I took this question seriously. :)

Tukang Karut said...

1 dapat makan makanan sedap.
2 dapat makan makanan sedap yang free
3 dapat makan makanan sedap yang free dengan yang tersayang...

Ahmad Saufe said...

1. Panda

2. Panda

3. emmmm.....Panda

kerisperak said...

Perkara paling menggembirakan dalam hidup saya ialah:

1. Anak kucing yang baru lahir,
2. Kutip kucing terbiar bawa balik bg mandi & makan,
3. Tunggu ibu kucing beranak, nanti leh dpt anak kucing..

itu baru perihal kucing, ade banyak lg hal lain yg leh menggembirakan hidup sy.. erm nk sy ceritakan bab dapur plak? hehehe sib baik Lana tulis 3 je..hehe

Powered by Blogger.