RSS Feed

Mujadafewa

23

July 13, 2012 by



Saudari muja ni, lana kenal baru lagi.
Dia antara sahabat bloglist yang kerap mengupdate entry.
Entah berapa banyak yg dipostkannya dalam sehari.

Adik Muja pernah bertanyakan beberapa soalan.
Antaranya, kenapa Lana tak pernah letak gambar.
Jawapannya, pernah. Kat bahagian Profile. Dolu2 lah ni.
Memang Lana tak pernah letak sejak tulis entry pertama.

Bukan jawapan eh? hehehe. 
Tiada sebab yang kukuh/kuat untuk lana buat sedemikian.
Lagipun, selesa macam ni muja.

Terima kasih banyak untuk review ini.
Nampak gaya, dah macam terlebih misteri, hahahaha.



23 comments »

aizamia3 said...

.. ;)
nak kena letak gambar gak ke.. ;)

QweensheesZ said...

xsempat nengok gambaa mujaa..tehee..^^

hairy said...

wow!! naknak..wkakaka..nk tya mcm2 soalan la..

paripariputih said...

As salam Lana he he he sblm komen lebih lanjut KO HADER? Ha3 teringat kata2 lana janji dpt update perkataan tu pun jadik la kan? Kat sini mmg kena posa makanan sume x halal :p ok lana take care klw jumpa wifi lagi akak akan update insyallah

Muttallif said...

hehehe.......Lana yang Misteri...ok...terus menerjah ke sana! :)

Chic Na said...

aah betul gak tu soalan dia. misteri ye lana. :)

Boni JLL3 said...

saya pun sebenarnya nak tgk juga macam mana orangnya Lana ni

Nurmujahidah Ismail said...

wah,,, tq sangat kat kak lana,, sudi plak wat entry untuk muja,, hehehe,, muja jwab soklan kak lana kat entry yang kak lana komen tu je,, tak sangka lak kak lana nak wat entry ni,, tq sangat,, :'D terharu,,,

caliph shuriken said...

special en3 ni ^^

~ Cik Azz ~ said...

Hak masing2 la kan samada nak letak gambar atau tidak.. Ikut keselesaan...

Tapi jangan la sampai kita beria-ia menghentam orang yang letak gambar dorang.. Tegur sikit2 dah la.. :)

M@W@R Q@SeH said...

lana yg misteri :)

M@W@R Q@SeH said...

lana yg misteri :)

tirahzairi said...

misteri nusantara kah...hihi

miss fluffy said...

jgn biarkan hidup diselebungi misteri..hehe gurau;p

Karukord Jagau's said...

Aku x kesah....ada gambo ke....x de gambo ke.....aku singgah je......kehkehkeh

azie namico said...

hehehe...sesekali buat suprise x salah kan , org akan tercari2 tu kan oseemmm !

eh ! azie x nampak gambar lana...eh ! tetiba...

MyMy said...

wow..
jadi blogger misteri kalu mcm ni..
jarang ada blogger yg lansung tak letak pic kt dlm blog.. hehee..

hi kak Lana..
my 1st time singgah cni :)

..cik hana.. said...

hehehe...hana sempat tengok kat gambar profile lana tu...cun and comel ! kalah nora danish...hehe

# hana pun nak delete la gambo,nak jadi misteri macam lana...hehe

CikZaitul said...

muja mmg aktif berblog..
heheheh..
tak perlu ade gambar kan..biolah misteri lana ni..

zaty luvlianncezzz said...

tak letak gambo. misteri la best . haha

ary_lee said...

ok lah..
xletak gmbo pon xpe..
sbb dapat identify lana ni pmpn...
Kalau xtau pmpn ka laki baru lah terlebeyh misteri..
ary suka cara lana..
tarik pembaca melalui penulisan..
bukan dari paras rupa^^v

Tukang Karut said...

nak sorok identiti la tu ek...

kerisperak said...

misteri nusantara pun brape xmisteri mcmni..(ayat stail Lana) hehehe.

Powered by Blogger.