RSS Feed

Ramadhan Kedua

29

July 16, 2012 by


Ikut perkiraan sendiri, Ramadhan kali ini merupakan kali kedua lana akan harungi sebagai seorang blogger yang memang tak berapa nak blogger. (-_-) 

Tahun lepas, urm..tak malu nak akui, gagal menulis entry. Kebetulan pula, Ramadhan tahun lepas bekerja part-time dikedai bakery. Memang tersasar habis perjalanan blog kesayanganku ini.

Tersasar sehinggakan 'tersenyap' terus 3 bulan lamanya.

Tahun ini, tak tahulah macamana. 

Agak2 kalau lana 'lain macam',  tegur2lah ya. 

# Dalam proses menyiapkan hadiah dan kad untuk birthday abah. Kek pun dah order. Uhuiii, tak sabar tunggu harinya >_<



29 comments »

the malay male said...

mesti surprise giler lah abah lana nnt ... huhu

Muttallif said...

a'a...tahun lepas lepas puasa samapi raya...lana terus mendiam...hilang..huhu...

Happy Birthday untuk Abah Lana :)

paripariputih said...

no worries... lana silap2 hari bulan lagi maju blog ni he he he we always support you... ramdhan atau apa jua bukan halangan utk berblogging, asalkan ada had dan batasnya, asal tak terleka mengerjakan yang 5 waktu tu... insyallah... ok miss u too la... he he he

Tukang Karut said...

sekarang ni pun dah maju gila...

leakedknowledge said...

ramadhan ke 2? biasa pasangan bru berkahwin jer yg biasa kira2 ramadhan nie..hehe..ramadhan kedua bersama suami :p

Boni Kacak said...

hahaha.. lain macam?? takpe.. nanti saya tegur tau.. apa2pun, tak sabar nak sambut puasa ni kan

hairy said...

xknl lana lg masa tuh..haha..log ni pn xwujud :p

hepy birthday tuk abah lana

Ahmad Saufe said...

Ramadhan kareem !Longlive & prosperity to ur Daddy cool!

caliph shuriken said...

klau x silap sy kali ke3, huh..

hias kad cntik2 mcm edit header tau ^^

Nurmujahidah Ismail said...

ramadan ni lana kena update gak tau,, huhuu,,, ti muja jadi rindu kat lana,, hehe

|shuhadaothman|TM said...

x sabar nak smbut puasa. hehe

hepi birthday uncle ! ^^

Adylia Qarissa said...

kek coklat ke??

tak sabar nak posa :)

Trah Zain said...

update lepas sahur lana..hehe..
wa.. happ becoming bDay u ayah lana (^__^)

Kesuma Angsana said...

hepy birthday too your dad ye!

nasir hamzah said...

salam Lana, ohh sebab itulah penah nasir senyap beberapa hari lepas lana tegur nasir.. hehe.. thanks lana. pepun selamat menyambut besday ayahda dan selamat menyambut ramadhan.

faridah nazurah said...

salam kak.. dah lama xsinggah sini.. sy dah jarang update sekarang ni.. nnt dah puasa lagi la, ntah2 sebulan xterupdate.. hehe

Cik Pensil said...

wah2.. dah 2 tahun, tahniah2!
saya tak sampai setahun pun lagi :)

paripariputih said...

Lana cak!! he he he Check2 Check itoutttt! Blog ppp dah tukar? http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/blog-ppp-dah-bertukar-konsep-biar-betul.html

aizamia3 said...

Ramadhan kali ni akan menguji kekuatan mental dan fizikal akak.. ;)

kerisperak said...

sekejapnya masa berlalu kan Lana? skejap sgt..

ary_lee said...

wahhhhhhhhhhh...
ary pun nk smbung buat hadiah ayah lah..
tinggal nak print n beli frame ja..

taqiy said...

dah 2 tahun? cpt kan msa brllu. taqi klau nk ekut umo belog, tahun ni ramadan yg fes. hek3

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 1655 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

aisya said...

tahun lepas time puasa okay lg.. tp bila turn raya.. senyap je, mau sebulan jugak la.. hehe

Chic Na said...

bulan puasa mesti kurang sket xtvt blogging kan. mana la sempat. time raya pun. :)

Cahaya Mawar said...

Alhamdulillah, taun ni mimi pose raye kat umah~ kebetolan cuti sem ! hik3

setelah sekian lame, tetibe je budak ni muncul kan.thehehehe

btw, selamat berpuasa di bulan RAMADHAN ^_^

APAN said...

ye la...senyap jaga kedai kek kan...masa tu aku ada shoutbox lg dlm blog...tima kasih kerana masih berhubung sampai skang. terasa diri ini begitu berharga lak. haha...

Sop Nama Saya said...

ramadhan pun best buat entry.. lepas sahur tunggu subuh boleh menulis jab :)
sop biasa buat refleksi ramadhan dan kongsi juadah berbuka.. hehehe

Nong Andy said...

tahun ni kalau ikut puasa ke-4 sebagai blogger ekekeke.. tapi blogger yang on-off haha..

Powered by Blogger.