RSS Feed

The Truth

23

July 3, 2012 by






23 comments »

PariPariPutih said...

Sis not me keh keh keh... but actually it is tru aso.. coz when u met the person eye to eye you tongue will stick ha ha ha klw translate dia "lidah kelu tak terkata, bila mata bertentang mata..." tapi klw Black Widow first 20 mins tu kekok le... lepas dari 20 min tu habis le orang tu tak larat nak menjawab soklan2 FBI den keh keh keh... ^^

Adylia Qarissa said...

mendalam ayat nie..ada per2 yang tersirat ker??

~ Cik Azz ~ said...

Sebab berinteraksi secara online tidak sama dengan berinteraksi secara berdepan.. Walaupun kita meluahkan perasaan, perasaannya still tak sama..

Kena jugak fikir, sampai bila kita nak borak2 secara online.. Someday, bila dah bertemu, berkemungkinan keadaannya tidak sama seperti yang berlaku semasa borak online tu..

:D

ary_lee said...

Gggggrrrrrrr.....
jgn lh bgtu lana...
*tetiba

delarocha said...

hurm...no komen

Riswin Zahari said...

depends on the individual, i guess =)

Ruzzezanie said...

salam lana.

honestly, ada kwn-kwn alam maya ni buat ruzz terasa yg mereka seperti di alam realiti. dan kawan-kwn alam realiti pulak terasa sepi seperti alam maya. sebab yg di alam maya buat ruzz terasa lebih hidup dan lebih mesra, sentiasa bersembg suka duka walau kenal cuma disebalik screen.. sedangkan yg mg alam realiti tu, senyap, sepi tanpa berita. tapi bukanlah semua. hye lana. kbai. :)

APAN said...

mcm tukar balik je template ni...ye ke? ke mmg guna yg ni sebelom ni? ni yg sebelom2 ni kan?

nasir hamzah said...

erm :)

leakedknowledge said...

NH just komen erm :) jer..ak pon nk jugak la...erm :)

Ety said...

sometimes, indeed :)

alif haris said...

errr errr errr.. taktau nk ckp ape. hahaha. eh apesal blog dah lain ? tak nampak dah identiti lana yg dulu.. huhu

Muttallif said...

Sebab tu ramai yang bercinta online. Mereka lebih senang untuk menceritakan apa sahaja yang mereka mahu. Mungkin juga kerana diri menjadi leih confident. Mungkin

..cik hana.. said...

betul tu dear...tak kisah la kawan kategori mana pun asalkan dia ikhlas berkawan dengan kita.

:)

uncle said...

--off topics--

klik 3 untuk lana...huhuuu

komen uncle : er...cakap omputih lah pulak...uncle kena merangkak nak translate nih hahahha..

Jahidih Saili said...

Salam..hehe..betul2..cuma kalau dah berkawan scr online kemudian dpt bjumpa di depan mata lg ok kot :)

hairy said...

nak senyum ja blh x?haha

|shuhadaothman|TM said...

salam lana >,<

hehe, kalau shu depeng kat orang yg jumpe tu jugak. kalau peramah jenis byk ckp, shu xde la malu. kalu jenis diam shu pulak malu. haha

aizamia3 said...

tukar balik template ek..
lama tak update ek..
lepas ni belajar pulak cara nak bercakap 'one person in person' ek..

Tukang Karut said...

satu ayat yang banyak makna ni.,...

Cik Kay Jue said...

er....

caliph shuriken said...

mcm btul jaa, hikk...

Ahmad Saufe said...

i found both thing are the hardest thing ever i experienced...chewahhh

Powered by Blogger.