RSS Feed

Baskin Robbins

24

August 5, 2012 by


Tak merasa nak makan Aiskrim Baskin Robbins free.

Takpalah, Lee Chong Wei pun dah buat yang terbaik. Dia sentiasa yang terbaik.

Lin Dan.. aku rasa, diorang berdua ni pun dah tak heran pingat bagai..dah banyak kali bertemu.

Mesti masing2 jemu, kah3. Pandai pulak aku buat teori konspirasi sendiri.

Oh..walauapapun..aku ada sedikit rasa kecewa..huhu.

Resut Final Badminton Olympic 2012 untuk kategori Men's Singles kali ini,
Lee Chong Wei VS Lin Dan:
21/15 - 10/21 - 19/21

Sikit je lagi..19/21..huuu..malam ni kompen aku termimpi2, hehehe.

Summary game korang boleh tengok kat sini:
Match Summary - Badminton (Men's Singles)



24 comments »

ary_lee said...

pusingan kedua,..
chong wei seakan-akan dah puas hati lin dan kalah..
tu yang kalah tu..
hurmmmm...
apapun, tahniah pada malaysia sebab dapat pingat perak..

the malay male said...

sikittttt lagi...

sis92 said...

kitorang 1 rumah tpacak dpan tv ..serius rasa nk menangis..:(
tapi ttp bangga dgn pencapaian dan semangat chong wei :)

penaberkala said...

sedih tengok badminton
macam tengok drama sedih
tersentuh dengan reaksi spontan beliau
good job dato' lee chong wei
kami tetap bangga

tak heran dengan aiskrim free dah, bila tengok usaha keras yg dibuat oleh chong wei
kalah pun, bermaruah

nurdani said...

memang rasa kecewa tadi terutama tengok reaksi chong wei lepas dah kalah tu. apa pun tahniah dekat chong wei

Jajas said...

nasib baskin robbin baik...hehe

trah zain said...

xpa, dia pn ketaq lutut jgk tu, ye la kan, berdepan dengan lawan tradisi, kalau kita pn lagi teruk daripada datuk, apapun, Go Daatuk Go!!!
terus support Datuk!!!

Riswin Zahari said...

im proud of him! =)

He did the best. i know.huhu!

Encik Atan said...

ish....sedih2...besok gua main congkak...tgok yer?bhaha

Sally Yatiey said...

Sikit je lagi Malaysia nak menang. Hee. :D

Chic Na said...

frust jugak kan tp takpela. LCW tetap terbaek. ;)

Nong Andy said...

Hubby aku dah jangka tu..

Tapi Lin Dan dah nak bersara. ni last kononnya

paripariputih said...

Cukup cukup cukup sudah cukup sampai di sini saja.. Lagu tuk LCW walau wei dia dpt pingat perak pun aku dah kembang kempis lubang idung at least dia ada jugak bwk pingat tuk Msia LCW pls don't be sad, u"ve done ur best! Lgi pun it's time for Msia to seek new player.. Sampai bila nak harap CW he a human like us too. TAHNIAH CHONG WEI u are still Malaysian hero and U are still the best!!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

bukan aiskrim free yg kita nk punn kannn... hmmmm gold medal tuuuu

faridah nazurah said...

bukan rezeki nak merasa eskrem FREE! haha

Nyue said...

sedey rs..bukan escrem free yg dicari...tp kemenangan...

Masz Sidek said...

memang kecewa dan sedih...

apa2 pun tetap bangga dgn DLCW...

p/s : nampak gayanye kalau nak makan aiskrim Baskin Robbins kena beli sendiri lah... huhuhu

|shuhadaothman|TM said...

netes ayaq mata chibimoon malam tadi. hukhuk. he's the best ! ^^

amir aizat said...

sepatutnya bole dpt discount ker, huhu

leakedknowledge said...

hurm, perak lagi tahun ni :(

caliph shuriken said...

sekurang2nya msuk final.. yg lain2 tu x smpai final pun, kn...

Tukang Karut said...

ermmm...kuciwa...

che'pi said...

tak frust sangat sebab kota bharu xder baskin robbin.... heheheheh... neway CW the best... OK la tew...

miss Fyqa said...

takpe DLCW dah wat yg terbaek kan? :)

Powered by Blogger.