RSS Feed

EID UL-FITR

63

August 15, 2012 by


Entry terakhir sebelum raya. Jadi, panjang sedikit dari yang biasa.
Salam Aidilfitri buat umat Islam umumnya. Dan khasnya, buat bloggers dan sahabat bloglist saya.

Saudara:

Saya minta maaf ya..saya minta maaf banyak2 atas kesilapan saya, terutamanya yang melibatkan keterlanjuran dalam penulisan, kata-kata, shout dan juga komen saya. 

Kepada pengirim2, terima kasih banyak-banyak.. :)
DIA yang nampak kebaikan kalian, maka DIA jualah yang membalasnya dengan gandaan. Amin.

Dan, semoga perjalanan kita selamat - makan kena beringat.

Ok, panjang sudah. Hehehe. Kita sambung selepas raya..InsyaAllah!

Eid ul-Fitr dikampung, ketika usia empat tahun, hehehe.



63 comments »

the malay male said...

selamat hari raya... salah dan silap harap dimaafi. semoga segalanya dipermudahkan.

nurdani said...

selamat menyambut hari raya..
maaf kalau ada tersilap dalam kata-kata.

bestnya ada gambar masa kecik. kenangan..

Radsmil said...

pnjgnya ucapan lana tadi... hehehe.. mil pn sma gak kalau ada tersalah kata minta maaf eya... neway, selamat hari raya... kalau balik kg tu.. drive hati2.. k...:)

LelakiSemalam said...

selamat beraya sakan...

fuzore said...

semoga bergembira di hari yg mulia hari raya..

Ruzzezanie said...

salam lana..

ruzz pun mohon maaf salah silap atas segala gurauan, tutar kata dan sebarang jenis penulisan yng mungkin secara sedar atau tidak telah mengguris hati lana. selamat hari raya aidiladha lana,mohon maaf zahir bati ye. terima kasih menjadi sahabat yg baik dengan penulisan yg bernilai.

* dah lama tak berblogging. rindu. tapi jiwa nak mengizinkan. nanti kita bergomol2 lagi ye tuan hamba. :)

Ruzzezanie said...

ehhhh!!! AIDILFITRI laaaa.. baru perasan salah taip.hahahaha

Jajas said...

selamat hari raya...

eyjalukman said...

hehe nostalgia btol gmbr tu . btw slamat hari raya aidilfitri ehh :)

ary_lee said...

errrr... Lana, try cek peti mail surat..
ary ada post something..
takkan xsampai lagi..
macam pelik jek kalau xsampai= ="

|shuhadaothman|TM said...

salam lana..

Shu pon nak minta maaf ampun andai ad tersalah or terkasar bahasa dlm sedar or x sedar slma kte kenal2 ni.

Miss u lana. Uhukk uhukk. Sorry lme x bw. Line kesewelan.

Alang-alang da blik peghok tu meh terus lajak p tepeng naa. Hehe. Selamat Hari Raya Aidilfitri lana & family :)

Chic Na said...

selamat hari raya lana. cik na mohon maaf jugak kalau ada salah silap. jumpa lepas raya k. ;)

leakedknowledge said...

kosong-kosong lana...salam eidul fitr juga...btw, lana yg mana stu nih lam gambau tu???

nasir hamzah said...

Salam Lana.. Selamat Hari Raya juga bt Lana.. jika ada salah dan silap harap dimaafi.. kdg2 nasir tak perasan jika kata2 nasir di blog ataupun shout box secara tak sengaja mengundang kemarahan atau terkecil hati, mohon maaf sekali lagi.. semoga raya tahun ini Lana lebih gembira dari sebelumnya..

Maafkan nasir sebab dah lama tak singgah blog Lana..

Salam Lebaran buat Lana sekeluarga.. Maaf Zahir Batin...

caliph shuriken said...

salam aidilfitri & maaf zahir batin, lana ^^

sori slalu baling2 awk dgn shuriken, nsib baik awk pandai elak.. sori jgak slalu sepah2 shout awk, nsib baik awk rajin kemas balik, huh.. mohon ampun sgala salah & silap ^^

sedutzone said...

selamat ari raya maaf zahir dan sahaja... batin blom lagi ar... heheheheh... maaf mu ku terima... peace...

sedutzone said...

selamat ari raya maaf zahir dan sahaja... batin blom lagi ar... heheheheh... maaf mu ku terima... peace...

Tukang Karut said...

selamat hari raya...

Edy Fee said...

hhehe nasib baik tak penah komen kat chatbox edy (sebab takde)

~~oOpEt~~ said...

selamat hari raya :)

Muttallif said...

Selamat Hari Raya Lana.

che'pi said...

walau tiada dalam list... heheheh Selamat Hari Raya Maaf dipinta jua lah.... :)

Dkna Abza said...

selamat hari raya :)

Sop Nama Saya said...

selmat hari raya lana

paripariputih said...

Amin... amin kan dulu mana-mana yang patut kan? He he he... sama-sama Lana kadang-kadang (padahal selalu jer) kata-kata ni boleh membuat orang tersinggung... tak kita sedari.. bila dah tersinggung mula la menyimpan2 lam hati... tapi klw ada kata2 akak yg camtu... akak ngan serendah-rendah hati mohon ampun dan maaf... semoga persahabatan alam maya kita ni akan terus berkekalan hendaknya sampai ke akhir hayat... selamat hari raya lana and family, semoga raya tahun ni memberi erti yang lebih bermakna buat kita semua... :)

p/s: comel sungguh lana yang duduk kat tengah (baju bunga merah kecik2 tu, sambil menjeling ke sapa tu? ha ha ha) muka tak ubah cam sekarang gak... >..<

Sally Yatiey said...

Selamat Hari Raya Cik Lana :D

★ aIsyaH ★ said...

Selamat hari raya maaf zahir batin..

Tak sangke dah nak berlalu dah ramadhan..:')..~~

Cik Kay Jue said...

selamat hari raya juga buat akak... >___<

atIEsAyAnGkAmU said...

selamat hari raya lana.....

SaddLone said...

lana,
salam aidilfitri
moga ko bahagia bereaya brsama keluarga tersayang ! :)

Kesuma Angsana said...

selamat hari raya dari KA sekeluarga ye

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sama lah kita, mohon maaf juga.
salam lebaran.

Nurulee said...

Selamat hari raya. maaf zahir batin =D

aizamia3 said...

selamat hari raya aidilfitri..
insyaAllah seminggu lepas raya kita jumpa balik ye..

t.kasih ingat kat akak.. ;)

boni kacak said...

selamat hari raya aidilfitri jugak kepada awak walaupun nama saya tak tersenarai.. sedih mak nyah! hahaha

M@W@R Q@SeH said...

Salam aidilfitri utk lana..mohon kemaafan andai ada trlanjur bicara selama kita knl di dlm blog ni..moga lebaran kali ini lbih brmkna utk lana skeluarga..

Zamani said...

selamat menyambut hari raya kak Lana,balik mana raya ni? Sori la dah lama tak melawat ye,tade internet d tempt org,huhuhu.. :D

afzalsukasuki said...

selamat hari raya aidilfitri, papehal jmpa kat kg je nanti ye :D *bajet sekampung lettew :P

~ Cik Azz ~ said...

Salam lebaran untuk Lana dan keluarga.. Maaf zahir batin... :)

tirahzairi said...

selamat hari raya!!

maaf zahir batin!!!

jangan lpa tirah time mkn biskut raya nnt..hihi :)

♥ sitifarhana ♥ said...

salam lebaran..selamat hari raya maaf zhir dan batin :)

Cendol said...

selamat hari raya juge lana ^_^ maap kalo terase ngan cendol ye kene maap kan jugak cendol ye ye ye .ini paksaan.hahahakk moh kite zero zero oke.
yg mane satu lana?yg rambot pendek mate terjegil tu ke?haha

Ety said...

Salam buat Kak Lana.

Ety juga mengambil kesempatan ini untuk memohon maaf, atas segala salah silap Ety. Kadang2 Ety ni ckap main lepas je, melawak pun tak kira tempat. Andai ada yg terguris, tergores, mohon diampunkan.

Buat Kak Lana, Salam Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin dari Ety dan keluarga. Akak, jaga diri ya. Semoga lebaran tahun ini, memberi kita lebih kebahagiaan dan kegembiraan berbading tahun2 yg sudah.

Akhir kata, moga bertemu kembali selepas raya nnti :)

Salam dari Ety :)

Karukord Jagau's said...

Salam aidilftri juga buat lana...
Ampun maaf juga andai ada kata2 yg tdk di senangi...
Ceria2 selalu ye.... ^_^

babycomel said...

salam aidilfitri, maaf zahir batin ye

Sop Nama Saya said...

Selamat Hari Raya, maaf zahir & batin dari Sop dan keluarga

http://www.sop.name.my/2012/08/ucapan-selamat-hari-raya-aidilfitri.html

Noh Kodiang said...

Selmat Hari Raya Aidilfitri kepada Insan yang bernama Liana. Semoga dipertemukan kelak. Amin. Semoga perjalanan menyambut lebaran diselangi hilai tawa kanak2 ribena. Ahaks. Kalau tak segan silu sila add pesbuk yer...sng skit nak kontek...
http://www.facebook.com/noh.a.hadi

tirahzairi said...

selamat hr rya jgk lana...maaf zahir batin

..cik hana.. said...

hai dear! sorry lambat,hana baru online jer....sibuk bebenor la sepanjang ramadhan ari tu...apa2 pun,selamat hari raya aidilfitri,maaf zahir batin yer lana...kalau makan lemang n rendang tu ingat2 la hana kat perantauan ni ya..hahaha...

Syazlina Khairuddin said...

salam lana,

selamat hari raya lana! syaz pon nak mintak maaf if ada salah silap sepanjang pkenalan kite di alam maya nie =)..

semoga bergembira di hari raye yg mulia ni..

syaz

etuza said...

sangat2 terharu ni Lana ada list name etuza. Lana orang yang sangat2 baik hati...tak rugi berkawan dengan. Lana selamat hari raya maaf zahir batin...semoga bahagia ya..serta mendapat rahmat.

uncle said...

salam raya dari uncle...maaf tak leh tinggal jejak dalam chatbox..uncle klik 2 ketul disini

Cik Fie said...

SELAMAT HARI RAYA (!)Laa .. Bukan Susah Pun Nak Solat ♥ Need Ur Komen :) http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/laabukan-susah-pun-nak-solat.html

Ahmad Saufe said...

Salam Syawal. Maaf Zahir & Batin.

Moga di hari LEBARan nanti Lana bergumbira bersama famili & rakan taulan & tidak pula berusaha meLEBARkan badan di hari LEBARan nanti..haha

Nong Andy said...

selamat hari raya juga lana,

er.. sekarang ni dah balik dari bercuti.. sedang mencongak-conggak.. agak-agak mana satu cik lana eh?? tapi semuanya comel-comel belaka... ah! terasa rindu dengan anak-anak sedara bila nampak gambar nostalgia di atas :D

amir zahari said...

selamat hari raya Lana .. ! hehe sorry lambat, erm.. mengikut firasat sy dlm gambar tu Lana yang dok kt sebelah budak pakai songkok.. hmm, jap2, tgk balik jap..hehe

Tinta Lana said...

Kak Mimie~Lana yang depan, dua dari kanan..aa..yang gedik semacam tu,ahahaha ^o^

Amir~betul betul betul >_<

etuza said...

masih beraya ke Lana?

Mia Liana said...

selamat hari raya... maaf zahir dan batin ya lana... ;)

penaberkala said...

selamat hari raya
mintak lana kuih sepotong,saya mau makan kerna perut kosong,haha

APAN said...

rasa2 xde keterlanjuran antara kita. haha...

ko yg mana satu tuh?

trah zain said...

walaupun agak lambat, tp nk ucap jgk, selamat hari raya maaf zahir dan batin sis lana ^^

p/s:
pending sikit, beraya la katakan..hehe

CiK FizA said...

hohoho~ sory lana lambat wish. bz dgn praktikal. x sempat nak tgk blog. huu. >.<

Selamat hari raya lana ! Maaf zahir batin. :)

**byk x dpt duet raya? Ehemm :DD

Powered by Blogger.