RSS Feed

Gambar ID vs Gambar FB

33

August 2, 2012 by


Sekadar selingan.. tapi ada kebenaran, kan? hehehe




33 comments »

caliph shuriken said...

oh kucen.. jadi mangsa keadaan laa kt sini, hikk...

Cendol said...

hahaha betol tu betol..bnyk org letak gmba cute miuttt je dlm fb,yg dlm ic ke hape sume muke nerdy pelik2 habih..hehehe

Chic Na said...

kisah benar ni. huhuhu..

alif haris said...

haha muka serius je kt ic.. XD

ary_lee said...

comel^^

Munira Yaakop said...

hehe terasa la hee...hakikat mmg cam 2 ngee =)

Amirul Verdasco Nadzri said...

kalo buat muka kiut2 cam kat gambar kanan tu memang makan penampor ngan bhgn hal ehwal pelajar la.. haha

kerisperak said...

kaalau la gambar id tu boleh buat muka kiut miut.. hahaha.. konfem macam2 peel..

adibahfaizah said...

eh.terkena.haha.gambr fb kemaen tayang an, bila gmbr ic ke kd mtrik ke. sorok2. haha

Karukord Jagau's said...

Salam Lana :)

Kita suka kucing...
Dan ada bela kucin...
Tp kucin kita agak degil sikit...suka berak merata rata...hahaha.

Tp mmg betul...kat fb gamba mesti yg nmpk menarik :))

Ahmad Saufe said...

so true, lam id muke gile skema, sometimes kekampungan...hahaa..bila d fb trus beraksi bagaikan tiada mata zahir bukan muhrim yg melihatnya...hehe

KorN said...

hik hik hik.. serius klako ... kesian kucen tu jadik mangsa.. hahaha

Lan Bingka said...

hahaha.. lana pun macam tu ke? ;p

Nurmujahidah Ismail said...

including kak lana,, kih3,,, :P

Masz Sidek said...

hehehe... betul2.. college id photo tu serius jer muka...
fb pulak... macam2 posing di buat.... ;p

TokeY said...

sama la dengan tuan belog...yer dak..? kikiki

Titisan Hujan said...

keh keh keh...xtahan mata kucen tuh

Tukang Karut said...

ce try upoad muka sendiri...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hahahaha... lawak.

paripariputih said...

Lana apa yg pasti dunia ini penuh dengan 'KEPALSUAN' ha ha ha... apakah..?? Kad ID dia tu >..<

tu lum tengok gambau ic ngan lesen memandu lagi sengal tak hengat... hu hu hu

menyinggah pagi sini lana...

CiK FizA said...

Hahaha~ kalau la College id photo tuh boley buat muka kiut miut msti best kan.. Comel je semua =P

Sally Yatiey said...

haha, betul2 ^_^

miss Fyqa said...

tu mmg kenyataan nya dunia skg ni..ehhe..

trah zain said...

haha.. kalau yg nak publish kt fb tu, mesti la yg lawa2 je kan ^^
kucing tu ttap comel, dua2 skali..hehe

the malay male said...

betul betul betul

Nong Andy said...

masa tangkap gambar i.c nak juga senyum kiut.. tapi bila tgk officer JPN tu serus malu la pula.. jadi gambar IC memang serius la ekekeke.. dan gambar Fb memang gambar yg gedik ekekekeke...

nizatus syahida said...

kt fb sume nye yg comel2..haha

aisya said...

hahaha.. xpe, yg penting comel..

APAN said...

hehe...mcm dalam gambo yg ni...2 2 pun nampak comel gak...ada satu lg versi gambo mcm ni....mmg akan lebih buat orang tersentap. hehe...

|shuhadaothman|TM said...

hahaha. da mcm trend :D

aizamia3 said...

dulu skema.. sekarang dah pandai bergambar.. ;)

nurdani said...

hahaha. kalau gambar id pelajar boleh posing macam-macam, ada potensi besar kena bahan

Ruzzezanie said...

balik-balik kucen jd mangsa. beta rasa kalo kucen ada peguam, dah disamannya tuan hamba ni.hekhekhek :)

Powered by Blogger.