RSS Feed

Raya Blues

24

August 27, 2012 by


Raya Blues..Situasi yang sering dialami, juga sedang dilalui.

Aku taktau macamana orang lain melalui blues2 ni.
Tapi kalau aku, layankan filem aksi.

Semalam, hadapkan muka di GSC, layan The Expendables 2 dan The Bourne Legacy.

U see, ada sesuatu yang boleh dipelajari dari kedua-dua filem ini.

The Expendables 2?
Masa muda, kita cantik, kacak, lincah dan bertenaga.

Dan masa tua, ia sepatutnya diganti dengan:
Kematangan, keyakinan, ketenangan dan keunggulan.

The Bourne Legacy?
Anda cuba baca sedikit kisah hidup Jeremy Renner, pelakon yang memegang watak utama.

Mungkin anda akan setuju dengan saya:
Biar terpaksa mendaki satu persatu tangga kejayaan. Yang penting, usaha itu kita nikmati.
Dan hasilnya, akan datang sendiri.


#Pasni, aku kena gigih blogwalking, gambate!!



24 comments »

leakedknowledge said...

amboi layan 2 muvie...banyak tol duet raya dapat..hehe

LelakiSemalam said...

bourne tu best

paripariputih said...

dah lama x gi wayang sbb citer x de yg menarik perhatian utk bertandang ke panggung hu hu hu

the malay male said...

thumbs up for the bourne legacy

azie namico said...

best kah muvie2 ini...mcm nak tengok nanti...hehehe

caliph shuriken said...

minggu pertama raya direct sy layan anime ^^

*ehh, mmg patut bW, gambatte ne, hikk...

ary_lee said...

wahhhhhhhhhhhhhh...
raya-raya ni tengok wayang eh...
kemaen lagi,..

APAN said...

amboi...2 citer sekali layan...bourne agak menghampakan bg aku...expendable best walaupun hero dia agak keterlaluan. hehe...

nurdani said...

aih aih..bunyi macam best gila je movie tu. harus tengok ni untuk motivasi diri

Nurmujahidah Ismail said...

lana,, nak duit raya,, haha

penaberkala said...

baru lepas tgk sadakon 3d, malam esok the possession pulak
cite seram pun layan asal dpt tiket free

sUke-sUki :D said...

haha..blues vrsus action =)

Waalid5035 ™ said...

This comment has been deleted by author

Hik3...No Comment

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Hoooo.... Mmg nk terjah panggung ni... September .. Dpt tiket free... Yeahhh..

Batu Adventure said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Tukang Karut said...

ermmmm... mood raya lagi ni...ermmmm...

Titisan Hujan said...

bape kurun dah xtgk movie

Cikgu Ma said...

x penah masuk panggung nak layan movie baru..sian kan?

Masz Sidek said...

belum berkesempatan nak layan 2 movie ni... ;p

afzalsukasuki said...

bourne legacy aku tak sempat nengok lagi.ko tak terasa nak bawak aku nengok sambil kunyah popkorn ke?kikiki :D

samat ari laye Lana :D

Cendol said...

tak tengok lg cite n busy melantak ketupat rendang.haha
.mcm best je cite ni

eyjalukman said...

huu dua2 movie pun kita tk tgk lg lana , so nk comment acano ? hehe btw slamat hri raya lana :) thanks sbb sudi jgk singgah blog eyja . hee

babycomel said...

suka bourne legacy tu.. usaha pasti ada jalan =)

Ruzzezanie said...

bab ni beta failed. beta palingggggg malas tengok wayang. tgu je la kua tv nti. hahahaha

Powered by Blogger.