RSS Feed

Rupa Baru Nuffnang

38

August 8, 2012 by


Smart, simple, elegant untuk rupa baru Nuffnang.

Rasa macam bukan masuk website Nuffnang.

Rasa macam..aaa..masuk blog personal somebody yang namanya nuffnang.

Style untuk bahagian statistik bagai tu pun..rasa macam..tngh pandang bar chart kat dalam Excel.

Berapa banyak rasa macam da..

Oh ya..Selamat menjalani ibadah puasa di fasa ke 3 bulan Ramadhan, Pembebasan dari api neraka.



38 comments »

paripariputih said...

ok 1st yg komen kot.. ha ha ha nak terjah skrg kbai lana hu hu hu

Rahmad said...

nuffnang versi 2.5 memang mantap..
lebih kemas dan teratur..

Ety said...

ramai yg post pasal rupa baru Nuffnang ni.

tpi Ety pun baru je berkesempatan nak tgk tadi, cecepat buka lepas baca entry akak ni.

Mmg elegan kak. Lebih kemas.

K lah, nak masuk beradu. Mengantuk. Selamat malam kak :)

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

tak buka tgk lagi nuffnang.. nak buka tgk jgk la.. thnx info.. hehe

Chic Na said...

lama tak buka nuffnang. nak terjah sekarang la. ;)

APAN said...

aku masuk gak td...dah lain rupa dah dlm tu...totally different.hehe...

Sally Yatiey said...

Lebih simple & cantik wajah baru Nuffnang sekarang ^_^

the malay male said...

lebih menarik

nurdani said...

rupa nuffnang sekarang lebih mudah dan kemas. sesuai untuk saya yang makin berusia ni. ngah ngah.

Nong Andy said...

dengan iklas hati aku klik dia k.. :D

Sop Nama Saya said...

sangat menarik
lepas harap dpt byk BE hehehe

Karukord Jagau's said...

Yups...! Lebih kemas dn menarik :)

ary_lee said...

lama kot xmasuk nuffnang..
sebab yakin xda BE..
HohohohoXD

aizamia3 said...

ok.. akak ngaku tak bukak lagi sejak dah start balik keje ni.. hikhikhik..

Tukang Karut said...

ok la...cantik gak....huhu

Eza Boom Boom :) said...

baru nak g tgk website nuffnang.. Hihi.

Eza Boom Boom :) said...

baru nak g tgk website nuffnang.. Hihi.

che'pi said...

owhs... ok... jap lg la gi jenguk.. sgt jarang jenguk.... nuffnang .. baik lepak sini je... hehehhe :P

Masz Sidek said...

ha'ah laa lana... dah berubah... baru jer terjah... hehehe ;p

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ni yg nk pergi terjah ni. haaaaaaa

Pecinta pink^^ said...

nuffnang baru yg awesome:)

Cikgu Az said...

cntik, mcm lana hehehe jom la follo mne yg lum follo lgi ya http://takmungkinbenar.com

Cikgu Az said...

cntik, mcm lana hehehe jom la follo mne yg lum follo lgi ya http://takmungkinbenar.com

Cendol said...

takde kwn name nuffnang!haha tetibe.effect lapo ni.slmt berbuke lana!!

caliph shuriken said...

wktu mula2 singgah klmarin ingat silap msuk web nuff.. lepas tgk lama2 btul laa, bru seronok tgk stats cmni kn ^^

Alif Haris said...

haha . tu la. hari tu terkejut. ingatkan salah masuk url. :p

Arham Md Ali said...

Nuffnang ni sebenarnya untuk apa ek? Am ni blogging untuk tulis post je, tak tahu sangat benda camni.

Dkna Abza said...

memang smart!

amir aizat said...

smart!

KorN said...

dah lama x masuk nuffnang... mrajuk dgn die buat seketika.. muehehe

trah zain said...

comel je yg baru ni kan, syle je..hehe

etuza said...

nuffang boleh menghias blog pesona juga tu..tahniah ya

SYAH'IZZAT said...

ijat blom try nuff ni lg..

boni kacak said...

saya ingatkan apa la tu. rupanya nuffnang.. hehehe.. sseb baik saya tak klik pangkah

lelakisemalam said...

o ye ker...lama tak jengah nuff...hehe

Radsmil said...

bnyk yg buat pASal nuff baru nie... tpi da buang da akaun nuff...xD.. xdpt nk tngk...

Nurulee said...

Nuff yang baru ni nampak kemas than before kan? hehe.

Edy Fee said...

yeah wajah baru nuffnang cun

Powered by Blogger.