RSS Feed

School VS Life

25

August 29, 2012 by





25 comments »

nurdani said...

setuju. betul. tepat. hehe

leakedknowledge said...

haha LOL main tukaq2 ayat mcm tu jer tp memberi maksud yg ada benarnya

Qaseh Qistina said...

salam lana,
lama x menjengah blog2 sume nih.busy raya la katakan. pas raya keje pulak. busy jugak.masa sgt la terhad. btw, selamat hari raya maaf zahir batin. masih belom terlambat kan utk wish? hehe..
rutin harian bermula. nak cari mood blogging balik nih..=)

Zul De Alexis said...

setuju..hahaha..

the malay male said...

oic..berlawanan sifatnya.

paripariputih said...

berguru dgn penglaman adalah sesuatu yg sgt berharga... oleh itu kehidupan adalah GURU TERBAIK...

azie namico said...

betul2..."Perbezaan di antara sekolah dan kehidupan? Di sekolah, anda diajar pengajaran dan kemudian diberikan ujian. Dalam kehidupan, anda diberi ujian yang mengajar anda pelajaran. "...awesome !

caliph shuriken said...

yup, perfecto ^^

Nong Andy said...

oh.. cntik n betul sungguh quote ni

Chic Na said...

definitely! ;)

thanks lana. tgh berusaha memupuk semangat berblog.

Titisan Hujan said...

2 2 aku dapat

ary_lee said...

jawapan sama macam depa: Betul tu:P

Azriff Aziz said...

wah...btol ni..baru perasan hidup ni camtu..hehe

shidaR said...

tepat lana..tp ape2 pun bpandukn kite mguasai kdua2nya..:)

the fikirman said...

aku x penah masuk sek.
aku kat madrasah . lagi jenuh lesson ustaz aku kasik.. sampai tidur atas batu pun penah . semalaman lak tuh.

bubuh baja taik itik kat seluruh lubang pokok pisang pun penah ,
lebih kurang 5 relung jugak .

tapi semua tuh supaya aku jadi manusia , liar , aku kan lelaki.

sedutzone said...

yeah...agree with u... yieehaaa...

Ayumi Comot said...

ha'ah kan? betul la tu..baru terpikir,hehehe

Dkna Abza said...

angkat ibu jari :)

Masz Sidek said...

hah... betul tu lana...

Sop Nama Saya said...

skrg ni org ingat bila belajar kat sekolah.. cikgu yg ajar..
tp sebenar patut di rumah belaajr lebih byk.. kan kan

|shuhadaothman|TM said...

teman setuju teman setuju. ayat simple je tapi penuh makna. :)

Cendol said...

aje mmg ye.teman setuju beno le tu yong oiii...haha

Sally Yatiey said...

Betul2 :D hee

Tukang Karut said...

angguk tanda setuju...

Ruzzezanie said...

SUKA SANGAT DENGAN QOUTES NI! SUKA SANGAT.

nampak beta caps kat situ? tanda suka beno letewww. :)

Powered by Blogger.