RSS Feed

Arrow

34

September 17, 2012 by





34 comments »

boni kacak said...

errr.. hehe. saya sebenarnya tak faham.. tapi saya setujukan je la..hehehe

Norhaizan hakim said...

Love this quote!

che'pi said...

Semekom.. lama x menjengah.bz berkursus.... yerp.. betul tu...
bersabar itu satu kekuatan

aizamia3 said...

bersusah dulu senang kemudian lebih baik dari senang dulu susah kemudian..

azie namico said...

klu kene dengan sasaran ia agak menguntungkan mungkin akan berjaya , tapi klu x kene sasaran , mungkin kene cuba lagi.....

wpun kehidupan agak menyukarkan...weee !

KorN said...

even it juz quote, tapi maksudnye mendalam.. biar susah skrg kan, nnti senang esok harii

caliph shuriken said...

yup, harap melonjak lebih tinggi pasni ^^

the malay male said...

Ye tak ye jugak kan....

Kunang-Kunang said...

Mudah2an begitulah

paripariputih said...

well said :)

babycomel said...

yeah, i get it.. satu langkah ke belakang bukanlah bermaksud kita mundur, mungkin itu adalah langkah permulaan untuk kita cipta langkah yg lebih besar kehadapan..

Romeo Laut said...

Kira jatuhnya dalam hidup ni ada hikmah la? Aku rasa adakalanya terus ke belakang...

Chic Na said...

totally agree. ;)

Fiza Suhaimi said...

fiza suka qoute ni :) membina semangat :)

tirahzairi said...

like like like

~ Cik Azz ~ said...

Pastikan tangan cukup kuat untuk menarik anak panah ke belakang tu.. Kalau tak kuat, bimbang tersasar haluan...

:)

Tukang Karut said...

ala... baik jadi busarnya... anak panah akan tersasar...tapi busar tetap ditangan...

Sally Yatiey said...

Like!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

totally rite... haaaaaaaaa like.

Kesuma Angsana said...

nice quote dear

Detective Fiqa said...

hopefully hehehehe :D

NUR AIN AZMAN said...

Aen suka qoute ni :)

Rain said...

kalau ada targetnya, lama-lama akan mengena.

susah lebih mengajar nilai dari senang yang memberi ruang lalai..

Ahmad Saufe said...

hmm...paham..ko nak ajak aku men cross bow kan..hahaha

shidaR said...

nice qoute lana :)

Pink Lavender said...

harap2nyerr...

makneng follow cni
jemput follow makneng

Nong Andy said...

kalau yg menerima ujian itu tahu berusaha.. kalau tidak dan asik salahkan diri/takdir.. tak juga jadi macam tu.. hanya org yg jadikan kepayahan sebagai batu loncatan n pemangkin utk kejayaan saja yg akan jadi lebih baik di masa hadapan..

*pendapat peribadi aja :D

Alif Haris said...

ringkas padat dan penuh motivasi quote nih :)
thanks lana :)
sorry alif tenggelam timbul.. kejap ada kejap takda. haha

nurdani said...

kata-kata yang boleh memotivasikan diri

CiK FizA said...

suka la quote nie. hee :)

** SORY SAYANG ! Lama giler x jengah sni. bz praktikal. hee. sekarang dh boley jalan2. blogwalking kat cnie sambil komen2. hee. rinduuu la kt lana :)

SYAH'IZZAT said...

life is simple :p by hana tajima :p

~Cik Sweety~ said...

assalamualaikum cik lana.. wee..lama tak jengah sini..sehat tak?? moga ceria dan gembira selalu yea..(^__^)

shuhadaothman said...

bermakna betul quote ni :)

kasut puteh said...

cool...:)

Powered by Blogger.