RSS Feed

Kalau dah sayang..

33

September 1, 2012 by


Mungkin..ini yang dinamakan "kalau dah sayang..."

Sayang betul nak tinggalkan blog ni lama-lama.
Kalau tiada modal nak menulis pun, paling tidak jadi stalker.

Hari ni cabaran berganda.

Pas satu rumah, kerumah seterusnya.
Dengan sesak jalan raya,
Jumpa pulak pakcik bawak Viva berlagak giler.
Panas cuaca.
Kereta buat perangai pula.

Akhirnya, 8.30 malam, selamat sampai kerumah jua.

Penat macamanapun, kalau dah sayang..gagahkan juga kesini..
Kalau dah sayang...



33 comments »

Syazwan Che Deraman said...

teringat lagu

" bila hati dah sayang "..

open house ke kenduri kahwin?

Ety said...

sama lah kita kak. dah berhari2 tak update pun, dtg jenguk jadi lah. sbb dah sayang

leakedknowledge said...

blog sendiri jer sayang, blog orng lain mcm mna lak lebih2 lg empunya blog itu sendiri? syang x??kekeke...

CikMai said...

mai pun syg blog mai tu..ehehe

CikZaitul said...

kalau dah sayang sanggup redah jugak walaupun kudrat tak larat kan...



itulah kuasa "kalau dah sayang "

caliph shuriken said...

wahh, sdah sayang blog ketat2, hikk...

Cendol said...

acececehhhh kalau dah syg..hihi
cendol pn syg belog jgk,tp kalo dh mengantok,lapo,hmphhhh syg tolak tepi.hahaha

Nong Andy said...

ohohoho... gimik betul. ingatkan sayang manusia.. rupanya sayang dgn blog hahaha.. nmpaknya kita punya kes yg sama hehehe

Chic Na said...

memang betul2 sayang la tu. ;)

ary_lee said...

nak nyanyi lagu p ramlee ar gini..
itulah sayang~~

Eh??
hahahahaXD

Lan Bingka said...

pakcik memang ego sikit

~ Cik Azz ~ said...

Sayang tu biarlah berpada-pada... :)

shidaR said...

bila dh syg mcm tula..shida ni kalo dikire dlm sehari kan...msa dluangkn pda blog lbh byk dr msa brehat huhuh..

penaberkala said...

sibuk mana pun,
lama mana pun tinggal,
kembali jua ke pangkuannya
itulah dia blog

Zul De Alexis said...

betul tu..kalau dh syg kn? sm kalau x update pon tetap buka tengok pastu tutup..lepas rindu...hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

musim musim open house ni. aiyaaaa...

Dkna Abza said...

kalau dah sayang penat atau apa pon jadi mesti nak ke sini gak kan heheeee

Dkna Abza said...

kalau dah sayang penat atau apa pon jadi mesti nak ke sini gak kan heheeee

APAN said...

kalau dah popular, ramailah org sayang. hehe...

Tukang Karut said...

adakah dah boleh melawan perut aku???

tirahzairi said...

kalau tirah dh tinggl blog, lama2 ok la...bila start bw...xleh tinggl...hihi

|shuhadaothman|TM said...

hehe. kalau dah sayang. penat pon tolak tepi kan lana. ^^

PotiaCasaDelarossa said...

sayang awk juga..

Sis Eiyan Azian said...

kalau dah sayang, semua pn boleh :)

Nurmujahidah Ismail said...

as a blogging addict,, lana update yang macam ni pun rasa nak comment jugak,, haha

boni kacak said...

hehehe..betul la tu. kalau dah sayang..hehe

azie namico said...

betul3 klu dah sayang sanggup buat apa saja...

Ahmad Saufe said...

ahaha..kalau dah lapaq, jauh manepun sanggup ku pegi..haha

paripariputih said...

sayang punya pasal... bila nak masuk toilet pun susah nak tinggalkan blog :P boleh?? ha ha ha >..<

Masz Sidek said...

betul tu lana... :)

Sally Yatiey said...

Betul2 ;D sayang blog! :) hee

Arham Md Ali said...

Lana start blogging sejak bila ek?

Ruzzezanie said...

aah!!! betul.

kalau hati dah sayang tu,tinggal lelame rasa semacam kan? samelah dengan beta. tetap gagah juga walau kelaut. hekhekhek

Powered by Blogger.