RSS Feed

Minggu Istimewa

25

September 3, 2012 by


Minggu lepas, ramai blogger moodnya kelaut.
Masih dalam mood beraya.
Ada juga yang moodnya nun sampai ke kutub utara.

Aku rasa, minggu ni, giliran ku pula.

So, apa yang istimewanya minggu ni?
Takda apa2. Saja.
Takda idea. Tajuk pun boleh melambung tah ke mana.



25 comments »

nurdani said...

mood saya minggu lepas ok, mood sekarang ni tak berapa ok

Dkna Abza said...

pastikan tak lemas..satg susah nak kedarat update entry :)

Dkna Abza said...

pastikan tak lemas..satg susah nak kedarat update entry :)

Azriff Aziz said...

mood saya tak kelaut tapi keawan-awangan jew. tak kira musim perayaan monggolia ke, hari hindustan sedunia ke,, mood ke awan jew,..

#berkongsi mood hehehe

Cikgu Ma said...

mood saya biasa2 jerr.. xraya sakan pun...

CikZaitul said...

hahahha..marilah lana kita ke laut bersama-sama..tengok paus mandi ..
ekekekekkeekeke :)

leakedknowledge said...

minggu istimewa? minggu istimewa berjumpa dengan insan hidup istimewa ka? kekeke

che'pi said...

follow cik Lana lah... mood tak berapa nak clear .... i'm lost

Karukord Jagau's said...

Mood aye tak ke laut. Tp mood aye keluar negara....melancong katanya kihkihkih....

Ahmad Saufe said...

hanginnn je minggu nie....

Karukord Jagau's said...

sesekali je mood aye melancong....biasanya kelaut juga...nangkap ikan katanya ekekee

ary_lee said...

macam tu plak?
bagi ary,minggu ni besh..
cz boleh balik KL^^
wohooooooooooo~~

azstory said...

bad mood dah tetiba harini..hahaha (ketawa dalam tangisan)..

Chic Na said...

jangkit dengan cik na la kot. takpe lana, take rest dulu k. harap2 mood tu cepat2 datang. :)

paripariputih said...

ok... ni pun kira entri la jugak ni walau pun ala-ala kelaut... ha ha ha >..<

Nurmujahidah Ismail said...

jelez3 ngan lana,, sob3

caliph shuriken said...

mood sy bW jaa, still mlas menaip utk new en3, erkk...

azie namico said...

minggu nie mood azie mcm terbaik jer...suke3...ahaks

Sally Yatiey said...

mood saya kejap ada kejap menghilang.

APAN said...

agak gembira gak ngan minggu ni...1st time akan dihantar ke luar kawasan...dpt gi melaka. bosan sudah duduk opis...

Nong Andy said...

mood akak memang ada. cuma masa aja yang tak ada haha.. byk nak cerita.. byk nak tulis tapi tak cukup masa nak tulis.. jadi apa adanya itulah adanya haha..

Ruzzezanie said...

kahkahkah!!!

<----- blogger yang ni?

ohh, moodnya bukan mood raya, tapi mood menguatkan diri dengan ujian yang paling kecil sekali.

* tapi best!! minggu2 ni beta dijemput ke open house. bakal gemuk la beta kan? i is sad disitu. :(

Tukang Karut said...

aku masih lagi ke laut... nak tangkap ikan... jadi nelayan lak ni...

atIEsAyAnGkAmU said...

hehe...mcm same mcm akak je neh..
kui3!!

ke laut dalam tangkap ikan paus...

Ayumi Comot said...

huhuhu..ayu dr dulu lagi dah kelaut:)

Powered by Blogger.