RSS Feed

Most Lonely Person

25

October 20, 2012 by



Membuat orang lain gembira adalah satu perbuatan yang mulia.
Tapi, jangan sampai menidakkan kegembiraan yang patut kita sendiri miliki.

Selamat berhujung minggu :)



25 comments »

Karukord Jagau's said...

biar sama2 gembira....itu kan lebih baguuuusss :)

CiK FizA said...

Fiza gembira. Lana pon gembira. senyum ckit ^_____^

nurdani said...

itulah saya. :)

yang penting orang sekeliling saya gembira. entah la lana. rasa bahagia macam tu.

hazwan hairy said...

yeahhh!!!!......jum jalan2..hahaha

~Cik Sweety~ said...

jadi diri sendiri lgi bagus kan?? tak perlu berpura2 segala.. selamat berhujung mnggu cik lana..(^___^)

trah zain said...

betul2.. nmpk happy, tp hakikatnya...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

setuju setuju setuju.

Ayie Abas said...

x per lana...

lana tak keseorang dlm bab2 lonely nih...ayie pun sama...ahaks! keke

azie namico said...

Pelik tapi benar !i hope u happy lana...dah jgn sedey2...have fun...enjoy your life...

love u...ngeh3

caliph shuriken said...

pnah rasa cmni & still rasa cmni...

Chic Na said...

tak aci la macam ni. happy sesama la. :)

Tukang Karut said...

iye ke ni??? macam pelik je...

the malay male said...

Ye ke?

Eza Boom Boom :) said...

Lonely and we get hurt because we are not sincere to make others happy. Just my opinion. Huhuk..

paripariputih said...

Rasa mcm kenal sgt-sgt manusia itu T__T betul tu Lana...

Nong Andy said...

hampir benar... tapi mengembirakan hati org lain juga mendatangkan kegembiraan :D

Lan Bingka said...

sedih juga ni

LiLy @ MaMaQiStInA said...

sama² lah kita gembira..
kegembiraan itu lebih bermakna bila dikongsi bersama..^^

Nurmujahidah Ismail said...

muja pun dah start lonely bila muja dah tak leh upload gambar kat blog,, rasa macam nak stop blogging.

baby comel said...

betul tu lana.. rahsia hati tak siapa ygg tahu kan..
~siapa sudi kwn dgn saya?? i'm lonely person :)

boni kacak said...

hmm.... saya setuju sangat dengan quote ni.. totally agree....

kasut puteh said...

T.T

azstory said...

hurm.. (mengangguk-angguk sambil pejam mata).. sayaa.. sayaa..~ harap ada seseorang msj sy sekarang ajak minum..

che'pi said...

sy happy bila semua orang happy ... herm.... ok sy tipu... saya happy bila ade orang happy kan saya...
nama saya epi dekat je ngan happy kan? hehehehe

Ruzzezanie said...

beta nak pinjam ni boleh? erm, mana dinda dpt quotes sedap2 ni ea?

Powered by Blogger.