RSS Feed

Vampire Prosecutor

15

October 9, 2012 by


Satu perangai saya yang saya sendiri tidak suka, penakut.

Takut tengok cerita seram, lagi-lagi yang tumpah darah, percikan darah, muka berdarah, kena bantai sampai tak berhenti mengalir darah.

Darah ya keywordnya.

Dua tiga hari ni, dalam takut-takut, gagahkan juga tengok habis Vampire Prosecutor season pertama.

Cehhh..tak seram pun. Tapi...

Banyak darah..merata-rata plak. (=.=)
Dah susah nak tido camni...huuu..



15 comments »

paripariputih said...

den x follow citer drakulat ni ha ha ha dulu suka tgk true blood tapi la ni makin mengarut2 citer dia jadi akak ucapkan hai hai bai bai kat citer tu :P

nasir hamzah said...

Nasir pun belum tengok cerita ni lana.. best agaknya yer...

Chic Na said...

takut tp tengok jgk ye.. hihi..

Muttallif said...

Hahaha...kadang2 ada cerita darah je yang melampau...tapi ceritanya taklah melampau mana :)

the malay male said...

Vampire Korea?

Jajas said...

aku pon penakot...xnak takot jgn tgok cerita seram...nanti nak g tandas pon kene teman...

nurdani said...

saya kalau cerita ada darah2 ni tak takut sangat. yang takut kalau ada scene kepala tercabut. senang cakap, anggota badan tercabut macam real. pernah tengok tragedi Ambon? ha itu real. ngeri. haish...

~ Cik Azz ~ said...

Sama la..

Akakpun tak suka sangat tengok citer seram... Takut berjangkit..

Tapi kalau cerita lawan2, aksi2 sampai berdarah2 tu, layan jugak laa.. Warrior gittew.. ehehh..

Tukang Karut said...

menyampah tengok cerita seram omputih...

Masz Sidek said...

dah lama tak follow cerita korea...
seram ke cetita ni lana...?

boni kacak said...

apa lagi kalau bau darah kan??

aizamia3 said...

dulu suka tengok cerita seram tapi sekarang dah kurang, kalau tengok pun time en. suami ada kat umah.. kihkihkih..

caliph shuriken said...

owh, citer vampire korea.. sy ada jual dvd ni ^^

shidaR said...

<-- no satu tgk cite seram hantu2 bagai,..serah ke shida.

shida blh tgk sorg2 cite hantu tau!

Ruzzezanie said...

woiii!! best kottt! pehh, gua kan kalau cerita hantu ni, no 1 woi. best kot. gua paling suka! cerita cintan? memang buang dalam tong sampah la. gua kan gadis separa siap. hahaha

Powered by Blogger.