RSS Feed

25

31

November 25, 2012 by


24 November,
Genap umur saya 25.
Alhamdulillah..

Sudah suku abad diberi nyawa.
Untuk hidup didunia pinjamanNya yang sementara.

Bila difikirkan kebelakang.
Saya masih tidak tahu apa yang saya perjuang.

Dan..satu saja permintaan..
Doaku padamu Ya Allah,
"Jauhkanku dari sifat megah, tunjukkan ku jalan menjadi orang yang solehah.."
Amin..



31 comments »

nurdani said...

selamat ulang tahun yang ke 25 :)

beberapa bulan lagi saya pulak menyusul. hehe

Nurmujahidah Ismail said...

selamat hari dilahirkan ke dunia lana,, congratulate your mother for giving to a very nice daughter on my behalf k :)

Cik Pensil said...

amin . cepat2 kawen >_<

trah zain said...

amin,,,
happy blted bDay sis (^____^)

hazwan hairy said...

hebpy belated birthday lana smga pnjg umr murah rezeki..

baby comel said...

Salam hari jadi Lana..
Kita sebaya rupanya :)
moga terus tabah menempuh ujian mendatang..

Qaseh Qistina said...

selamat ulang ulangtahun lana.Muda setahun dr sy..Moga panjang umo dan murah rezeki. Biar pon x pnh bersua muka, doa utk sahabat dr sahabat=)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

25 tahun sudah...
leeza 23.. hehehehe

M@W@R Q@SeH said...

epy belated besday lana...moga sntiasa dirahmatiNya...miss u

Ahmad Saufe said...

Senah Helwa Kak Lana !

Smoga dipanjangkan umur , dianugerahkan kesihatan yang baik, kukuh iman dan taqwa dan dimurahkan lagi rezeki hendaknya amin

~ Cik Azz ~ said...

Selamat ulangtahun Lana...

Muda lagi 25 ni.. Banyak masa lagi untuk baca novel.. hehe...

CikZaitul said...

selamat hari lahir lana ,
moga dipermudahkan urusan di dunia ni..
moga dirahmati alla swt ..
eh..sama umur kiteww..
mude lagi kan kan kan.. :)

the malay male said...

Amin

Chic Na said...

Selamat hari lahir Lana.
cikna doakan semua yg terbaik utk lana. sweet 25. ;)

Nur Aisyah Lee said...

Happy Birthday ya . Semoga dimurahkan rezeki dan dirahmati oleh-Nya. Sorry lambat wish :)

boni kacak said...

amin...... selamat hari lahir ye awak.... maaf jika saya lambat untuk ucapkan...

haz said...

happy belated birthday! birthday haz selasa ni pulak. hehehe

★ aIsyaH ★ said...

happy belated birthday..xD

amiin..~~xD

caliph shuriken said...

aamiin ^^

Muttallif said...

Happy Belated Birthday dan semoga panjang Umur Lana.

azie namico said...

Amin...insyaallah....go lana go !

Ruzzezanie said...

lana!!!!!

beta lambat tahu kan ulangtahun kematangan tuan hamba? maaf -.-

selamat ulangtahun kelahiran lana. semoga perjalanan hidup di dunia dan akhirat diberkati dan dipermudahkan Allah hendaknya. amin~

* gua rindu lu. nanti roger gua

Tukang Karut said...

lho...awat tak habaq awai awai... kalau tak boleh belanja makan kek lapis apolo!

paripariputih said...

happy belated lana.. walau pun dah wish kat fb ^_^

kasut puteh said...

selaamat ulang tahun yg kelima lana :)

nasir hamzah said...

Happy besday Lana.. heheheheeeeee

Asmar Arafad said...

Hai salam kenal saya follow sini, nice header saya suka, saya tak pandai buat header, nak belajar nanti2 lah

Nyue said...

selamat ulang tahun yg ke-25, lana :))

Nong Andy said...

happy belated bestday Lana...

oh? dah 25 rupanya :D

dah ranum anak dara sorang ni hehehehehehe :D

moga semua hasrat yang baik-baik itu makbul untuk Lana :D In Sha Allah...

aizamia3 said...

happy belated birthday Lana..

Moga sentiasa di bawah lindunganNYA dan dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian..

Cik Kay Jue said...

selamat hari tua kak.. :)

Powered by Blogger.