RSS Feed

Dancing In The Rain

26

November 2, 2012 by





26 comments »

azie namico said...

kemain !dancing in the rain...menari dengan lana lah ahaks...mcm mana ader bran?

MarliaMarble said...

wah,dancing in the rain gitu..! >_<

caliph shuriken said...

tgk pic ni tingat scene citer smallville, erkk...

paripariputih said...

i prefer crying in the rain :(

boni kacak said...

wah..setuju dengan lana :)

Ahmad Saufe said...

I do like this motivational quote!

Dancing in the rain...watch out for your step tho

Chic Na said...

well said. :)

kasut puteh said...

dancing in the rain ^^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mari menari... heeeee

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza kalau ada problem, leeza akan jadi x normal.. gelak terlebih, aktif terlebih. tp ramai yg tak fhm leeza begitu.. kadang2 smpai org kata leeza saja nak sakitkan hati org. haizzzzz

leakedknowledge said...

nak bangkang..kalau tak survive terkena storm (*arwah) tu mcm mana nk hidup utk learning to dance in the rain...harap maklum :P

~ Cik Azz ~ said...

Menakutkan je tengok awan cenggitu..

Kalau tengok awan cmtu je dah takut, apatah lagi nak berjoget sakan dalam hujan..

Lain la kalau dalam citer hindi, selamba badak je dorang guling2 dalam hujan tu.. Padahal hujan dari getah bomba je pun.. memang la berani.. muahahaha...

Moralnya, kalau kita rasa kita tak cukup kuat atau tak mampu untuk pergi lebih jauh, cukuplah sekadar berpuas hati dengan tahap yang kita ada sekarang ni.. :)

LelakiSemalam said...

crying in the rain....hmmm sesuatu yang terselindung!

Embun Melati said...

dalam maksud tu..:)

Nong Andy said...

ahahahaha...

aku ketawa baca komen si kopi pasta.. smpai lupa apa yg aku nak komen tadi!!

trah zain said...

dare to face the challenges!!!

cweet pinky said...

hehehe , CP tak paham lak ...

Detective Fiqa said...

wowww. :D yeahh dancing baby :P hehehe

shidaR said...

eh eh..basah la mcm tu.. hek3 :p

Pink Lavender said...

crying in smiling... :)
lagi parah tau...luar senyum je dlm hati,tgh serabut berderai tu

Tukang Karut said...

garu2 kepala berfikir...

ary_lee said...

apa susah.. if hujan, payung kan ada?

Under my umbrella~~ lalala~~

Muttallif said...

Menikmati keadaan yang sedang berlaku. Salah satu cara terbaik untuk mempelajari sesuatu.

Nurmujahidah Ismail said...

hey you lana!!! still remember me? i am back and for sure i have been missing you very dearly those two long weeks,, i am not independent and free from examination virus!! alhamdulillha,, o yer,, i have been dancing in the rain,, and now,, it is summer in my life,, waiting for the next rainy season :D

Cik PensiL said...

akak ! jangan ! nanti demam :p

aizamia3 said...

sekarang dah musim hujan.. jangan.. nanti demam.. ;)

Powered by Blogger.