RSS Feed

USJ

16

November 27, 2012 by


Walaupun ada orang nak bagi free banglo 3 tingkat pada saya di area seperti tajuk entry,
saya rela menolaknya dengan rasa senang hati.

Terima kasih sahaja.

Sesiapa yang berulang-alik kesana untuk apa jua tanggungjawab dan kerja,
syabas dan tahniah saya ucapkan kerana berjaya.

Berjaya mengharungi kesesakan jalan raya.

Kesesakan tahap kentut. Kentut pun tak sesak macam ni. 

Dua hari saya kesana untuk training,
Sekarang ni, saya rasa dunia sekeliling berpusing macam gasing.
Banyakkkk pening....



16 comments »

Lynn Damya said...

haha tahniah2 (n_n)

caliph shuriken said...

klau pusing2 mcm roller coaster much better kn, huh...

Chic Na said...

pernah tinggal usj5. tiap2 pagi bfast jam. ;)

nasir hamzah said...

huhu, beruntung nasir duk kampung ni takda masalah macam tu.. syukur..ehehh

~ Cik Azz ~ said...

USJ kawasan nyamuk denggi membiak...

Nyamukpun tak nak duduk situ agaknya, sesak... :D

boni kacak said...

banyak pening sebab jalan sesak ye awak?

Muttallif said...

Pergh...banglo 3 tingkat kalau Taliff ambik je Lana...free :)

Tapi, itu terpulang dengan hati masing2kan.

the malay male said...

area ctu mmg jem... Saya yg naik moto pergi keje pun risau nak mencilok cilok klu kena pegi area ctu.

Nurmujahidah Ismail said...

aduss,, alhamdulillah muja dok klate,, hehe

aizamia3 said...

tahniah kerana meredah sesak tahap kentut itu.. ;)

Banglo 3 tingkat.. menarik tapi kena tengok jugak maksud tersiratnya.. ;)

azie namico said...

Hehehe...ini normal nie...klu kuar waktu puncak akan mengalami situasi begini dan begitu...

berada di sana...berada di sana...akan sentiasa ada..sabar lah lana...demi kerjaya...anda pasti biasa...go lana go

Syaz Rozelt said...

usj tu mana pernah x jem..tp ada kedai ns lemak best dekat area situ..harusla terjah jugak w'pun kena hadap jem =)

paripariputih said...

mohon tambah gig kesabaran ye lana itu baru dua hari akak ni dah berpuluh tahun kerja itu la yg dihadap selama ni muka pun dah nak jadi ala-ala mak pulisi ha ha ha ^_^

Nyue said...

hahahaha...sabar yea lana....dlu, bf nyue keje usj..selalu la pergi sne..skang xag..ehehe

iKhRam said...

kesesakan lalulintas
kalau boleh elak, elak la..
semua tu boleh menaikkan darah..

hahaha

Nong Andy said...

USJ? hurm.. mana lah agaknya tu?

hehe...

Powered by Blogger.