RSS Feed

Header

20

December 2, 2012 by


Saya tiada idea nak update apa.
Tengok kanan, suram. Lihat kiri, kelam.

Sudahnya, saya update lah header.
Header yang saya buat untuk mereka.

Panjangkanlah silaturahim dengan mereka berlima.
Masing2 ada cerita dan kelebihannya.








20 comments »

caliph shuriken said...

header apai nampak unik laa ^^

*skrg ni sy bW ikut sempat jaa, x dapat lama2 mcm dulu, huh...

Nurmujahidah Ismail said...

cantik-cantik je sumer,, ok,, nak terjah dorang,, hehe http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/biarkan-aku-jatuh-cinta-pada-sesiapa.html

etuza said...

bestnya dapat header menawan tu. cantik2 simple..siapa kata tak cantik, tak kemas..siap uncle tampar kang baru tahu..ha yg dapat headr ni ucapkan terima kasih cepat2...ikkk! cepatlah...hehehe...

Karukord Jagau's said...

best2...pandai la Lana ni buat ....

~ Cik Azz ~ said...

FOC ke buat header tu...?

Mana la tau kot2 buat part time job lak.. hehe...

Akak skang ni dah malas nak guna header... Lebih selesa dengan header yang cuma ada tulisan je..

Encik H said...

uik..comotnya header aku..tapi aku suka..sebab comot..sebab serabut..hahaha..thanks Lana..:D

Azie Namico said...

Salam lana...header nie awk yang buat ker...kreatif nyerrr...nak satu bole?hahaha...sajer kacau...

tata lana jaga diri...senyum sikit...weeee...yeahh !lompat bintang...

paripariputih said...

semua cantik paling menarik CAPITAL H punya la la la la ^_^

nurdani said...

cantiknya lana! saya paling suka header apai tu

Ayie Abas said...

salam lana... :)

lana keje apa sebenarnya nih? pekerjaan yg melibatkan kreativiti ke?

ayie tgok hasil kerja kreativiti lana tu boleh tahan mcm org dah pro je :)

ayie suka semuanya...apa saja yg melibatkan kreativiti

MarliaMarble said...

fuyooo...cantik gile kot semua header..! kreatif sangat...! =D

tirahzairi said...

nice...hihi

Tukang Karut said...

hoho terasa header aku tu ntah apa apa ntah kalau nak dibandingkan dengan diorang...

Chic Na said...

header H mmg paling comot. pandai lana buatkan. huhu.. nak request satu boleh? ;)

Cik Yaya said...

wah pndai jg lana wat header kan..
not bad smua..^,^

miz ruha said...

oh! inilah kristine lana yang tolong buatkan header untuk encik H...
sangat kreatif header yang lana buat... :)

aizamia3 said...

suka dengan header apai..
lagi suka sebab warna merah.. ai like.. ;)

potia casadelarossa said...

tak de pon blog potia... ekekek

Rain said...

kretif!

setiap satunya berbeda gaya design. normally saya lihat yang mereka design header ni akan hampir sama - patern hampir sama.

btw, agak lama tak jenguk dan sis Lana sudah bertukar header biru. lebih bebas terbang nampaknya! :))

APAN said...

cantek2 semua...bes la ade org buatkan...

Powered by Blogger.