RSS Feed

Pendek

32

December 13, 2012 by


Makin lama, makin pendek rasanya nukilan disini.
Mungkin sebab penyakit jemu datang kembali.
Tak pun, maybe sebab boring menghadap blog sendiri.

Ke sebab hujung tahun semakin mendekati.
Ada jugak rasa macam, merapu lagi banyak dari menasihati.
Hurmm.. tujuan asal dah semakin lari.



32 comments »

Norhaizan hakim said...

Tak pe TL, nanti cari idea2 bernas dan cepat2 tulis..

Ayie Abas said...

salam lana...

pendek x apa asalnya tetap ada entry baru...:D

Muttallif said...

Percaya dengan apa yang kita lakukan. Kita akan sentiasa bermotivasi :)

Chic Na said...

pendek tp penuh makna tau. ;)

Azie Namico said...

hehehe....pendek lagi senang nak abis baca hahaha..

go lana !

ary_lee said...

Ary punya skill menulis pun dah hilang.. sebab dah lama tak ngadap blog..
huhuhuhu...

nurdani said...

pendek isi entri tapi penuh dengan pengisian bermanfaat itu lagi bagus.hehe

saya pun macam kekeringan idea nak buat kartun style komik sekarang ni

Tukang Karut said...

aku pun macam tak ada semangat nak menulis...

the malay male said...

pendek la bagus, cepat skit abis baca.. huhuhu


biar pendek asalkan padat dgn isi

Jajas said...

o0o0o0o....

potia casadelarossa said...

pendek panjang tak jadi ukuran asalkan tak bersawang blog ni... tgk tu si pengomen tak putus2 dtg komen... itu dah cukup baik...

Sop Nama Saya said...

mood tahun baru kot.. hehehe

trah zain said...

sama la,,hoho.. kesibukan buat assignment+keje2 lain buat saya dah jarang bukak blog, pantang ada masa teruang, confirm tido.huhu

~ Cik Azz ~ said...

Sekali sekala merapu kat blog apa salahnya.. Merapu kat blog je, bukannya merapu betul2 di alam realiti..

Ada sesetengah orang tu macam takut2 je nak merapu kat blog.. Takut dikata macam2.. Mengamalkan prinsip don't judge a book by it's cover tapi tanpa sedar, diri kita sendiri yang mengamalkannya... Baca blog orang bukan bermakna kita boleh baca fikiran dia...

Straight sangatpun bosan jugak.. Serius manjang, tak bosan ke..?? Kalau akak, membosankan... :)

Aida Omar said...

Janji update Lana.. lepas rindu. hehe.. biasa lah tu idea pasang surut mesti selalu terjadi. :)

iKhRam said...

merapu..?
tak la...

pendek dan panjang tak tentukan apa2
sebalik isi2 penting tu.. hahaha

caliph shuriken said...

klau bole sy pun nk taip & publish satu baris ayat saja, hukk...

Asrul "iLham" Sany said...

tepuk dada, tanya selera... :)

LelakiSemalam said...

hehe biasa la tuuuu

miz ruha said...

walaupun pendek, tetap ada entri dari lana... :)
ramai juga yang datang bertandang... ^_^

Karukord Jagau's said...

x apa lah...merapu pun merapu lah...aku baca jugak hahhahaaa

W/salam dan assalamualaikum kembali ^_^

SYAH'IZZAT said...

blog, biasa lah. tmpt untuk menulis, so pape pown, as long as u happy ok la :)

محمد رازيق said...

pendek tapi padat itu lebih ada isi barangkali. salam kenal.

Lynn Damya said...

haha sometimes sy pon rse mcm tu jugak, sbb...nak upd8 blog, tp harammm xde idea langsung, hihi :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

terus mencoret k...

Cik Pensil said...

a'a .. apasal makin pendek kak ?

azstory said...

Lana, jgn tajuk lebih panjang dari isi sudah..hehehehe

nak tunggu Lana buat cerpen, kistot, cerpang dll.. buat la.. buat la..

Alif Haris said...

ehem2. bila nak hantar kad jemputan ni ? haha

shidaR said...

sama la lana hehee..shida pon makin pndek hehee :D

Akmal Khalidah said...

Samalah kita. Makin bosan dengan blog :p

Jana Bizz said...

simple but sempoi. cool

Cik Kay Jue said...

sy pun kadang2 rasa macam tu kak...

Powered by Blogger.