RSS Feed

Pengacau

20

December 1, 2012 by


Seminggu ini, saya ada blogwalking.
Dan bila dah blogwalking, dah tentu tinggalkan jejak, dan link.

Dan saya perasan, sejak itu, ada pengacau disini.

Kalau takat bergurau senda, tak mengapa.

Ni siap komen dengan perkataan2 f**k dia.

Boleh tak bantu saya. Macamana nak block orang macam ini di sini.
Penat je 'membesarkan' blog dengan perkataan baik2, senang2 je dia nak 'runtuhkan'.



20 comments »

nurdani said...

moderate je komen. saya buat macam tu. kalau ada komen mengarut2 ni, saya takkan publish

trah zain said...

bila tgk komen yg pelik2 camni, rasa geram pun ada cos kita akan terlepas pandang komen2 kawan2.. eii.... lana blog la dorang punya ID

~ Cik Azz ~ said...

Kat komen ke kat chatbox?

Kalau kat komen, senang je.. lepas approve baru publish.. Lanapun faham tentang ni, kan..?

Cuma kalau kat chatbox tu, mmg susah la nak bendung... Sebab tu akak dah malas nak guna chatbox dah..

Kalau kita block IP adress dia, nanti IP yang hampir2 sama dengan IP dia tu akan turut terjejas dan secara tak langsung akan ter-block sekali.. Kesian pulak dengan visitors lain yang baik dan sopan sebab tak dapat nak tinggalkan jejak atau link kat chatbox tu nanti...

azie namico said...

Ermmm...nak buat mcm mana ya....moderation comment pun bole lana...x pun delete comment...hahahaha !kejam x kejam x...

piko ija said...

p tumbuk die...hehe

Nurmujahidah Ismail said...

comment moderation is the best,, muja pun dah tak guna chatbox lama berzaman,, hehe

shidaR said...

dia anon ke? kalau komen blh block xsilap..

baby comel said...

Sabar ye lana.. Manusia kdg2 xletak akal tu kat tempat sepatutnya..

etuza said...

Lana, doakan kebaikan padany dahulu,tak perlu layan, biarkan ja. Lana kan bloger remaja, dia tahulah tu so dia nak kacau. apapun ..itulah ragam kehidupan. biarkan ja

the malay male said...

delete je komen camtu

caliph shuriken said...

yup, bole trus delete, x perlu publish...

paripariputih said...

kat setting tak leh block ke lana??

boni kacak said...

buat moderate kat ruangan komen ni..

Rapunzeel Cikilolo said...

delete dan moderate komen. senang...

Nong Andy said...

aku akan delete komen tu..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ada ker org tulis mcm tu.... leeza pernah kena B*D*H ... delete jer terus... haaaaa

Chic Na said...

kita tulis elok2, komen la elok2 kan. haihhh..

Cik Yaya said...

ha?ade jgk ke orang komen2, wat cmtu?huhu..yaya xtaw cmne nk blok org dlm blog ni..hehe..tp lau yaya dpt komen cmtu dah tntula xkan publish n terus delete..

(lepas tu xnk kwan dgn dia lg!heee)

Payeh Kuced said...

lana, kalau la halal kan.. pegang tampo je... hahahaha

satu peningkatan ye kat komen ni.. dah kena approval.. :)

Nuraihan Kassim said...

waaa... bestnye.. an selame nie mencari2 org yg leh ubah header an.. tgk2 NH( pkcik an ) da pown ubah header.. :) nk cik lana ajarin an leh x? :D

Powered by Blogger.