RSS Feed

Above

16

January 29, 2013 by




16 comments »

Tukang Karut said...

cam tu aku nak duk bawah la...

Chic Na said...

so true! lana.. blog dah lain. ;)

the malay male said...

so..... fight it k :-)

paripariputih said...

ok nampak sgt akak dah lama tak bw ==' sampai lana dah tukar layout pun akak tak perasan... how sad... sorry lana lately ni akak bz dgn kerja... anyway this latest layout looks superb thumbs up lana...

p/s: walau pun akak akan jarang bw or komen n3 hope we don't lost contact ok ^_^ sorry lari lak dari topic :P

trah zain said...

betul, walaupun bukan dari segi kedudukan pangkat yang kita nampak, mesti dari segi kedudukan manusia.. yang penting sabar je, tu yang boleh angkat kita lagi tinggi... (^____^)

Muttallif said...

True! Keep motivation High!

ary_lee said...

HahahahaXD
Ye^^ Betul tuh^^

czueka zulaikha said...

suka ayat ni..
mereka bt dengan sebab :
jeles dan hasat dengki

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yeah betul... sgt tepat... tak pernah plaj terfikir.

baby comel said...

Terbaik Lana,
bermakna.. kita sebenarnya HEBAT =)

Jahidih Saili said...

Salam lana.setuju sangat? Org yg nk kita jatuh, biasa akan cemburu, dengki dll kpd kita..kenapa? Sbb tu tandanya kt di atas mereka. Jangan pula kt layan tindakan mereka tnpa berhemah, nanti kita jatuh di bawah mereka..

Liyaa Mf said...

Tapi, kalau kita tak kuat, mesti kita akan jatuh jugak ke bawah. Kadang2 manusia ni sanggup buat apa saja untuk naek ke atas. Biarkanlah. Biarkan. Janji jangan kita yang buat macam tu. Btw, bak kata The Malay Male, "Fight for it, okeyy!" :D

ANISRAHIM said...

i hope soo :D pray for my happiness and wish me best of luck :D

caliph shuriken said...

lagi tinggi dok kt atas, lagi sakit bila jatuh kn, huh...

Nong Andy said...

*angguk-angguk kepala*

Cik Kay Jue said...

setuju sangat! hehehehe...

Powered by Blogger.