RSS Feed

Rindu

14

January 3, 2013 by


Rasa macam bukan blogger bila tak menulis entry.
Lagi-lagi kalau dah tinggalkan blog berhari-hari.
Rasa bersalah pun asyik mengekori.

Rasa rindu sebenarnya nak lepak lelama kat sini..
Tapi..masa sudah terbahagi..

Sumber: Dunia Kucing



14 comments »

nurdani said...

tu la, dah lama tak nampak blog ber-update. hehe.

Chic Na said...

rindu nak baca nukilan lana jugak. :)

the malay male said...

time management itu penting. susun elok elok. kita mampu buat apa sahaja.

Ayie Abas said...

salam lana :)

wlu agak lama sepi...tapi tetap ada juga up date...jadi laa pengubat rindu :D

potia casadelarossa said...

mohon jgn buat kami rindukn kamu ok

boni kacak said...

tak pe awak. dahulukan dulu mana yang penting ye. :)

Nurmujahidah Ismail said...

rindu lana jugak :D

Azie Namico said...

Lanaaaaaa....I Miss You

Warna Warni Kehidupan said...

masa memang mencemburui kita kan huhu.. selalu rasa tak cukup

Tukang Karut said...

xpe la... rasanya semua pernah rasa macam ni kot...

baby comel said...

Xpelah lana.. Baby pun sama je. Kadang2 xsempat pun nk menjengah blog sendiri.. Yg penting lana tak lupa kami

Nur Aisyah Lee said...

susah kan nak bhagi masa .. huhu . kak lana kena update sllu jugak. xkira !!

kopi pasta said...

ada yg lagi penting drp blog, jadi pentingkan dulu apa yg penting tu kerana yang penting itu lg penting dr blog...haaaa, berbelit pula ayatnya. dsengajakan :)

caliph shuriken said...

tu laa, sy lagi laa byk minggu x update, erkk...

Powered by Blogger.