RSS Feed

10 Blogger Terbaik Malaysia

17

February 23, 2013 by

Rasanya, ramai blogger sediamaklum antara contest terhangat dipasaran Malaysia sekarang ni, Contest SEO - 10 Blogger Terbaik Malaysia.

Jadi..saya nak ucap terima kasih banyak2 pada blogger Muja.
Yang menyenaraikan blog ini sebahagian dari 10 yang terbaik pilihannya.


Dia muda 3,4 tahun dari saya.
Berkawan dengan dia, selesa.. rasa macam kawan sebaya.
Walaupun dia pernah alami 'krisis emosi' dengan saya, ^_^

Muja seorang yang rajin update entry. Sehari sampai 3,4 kali.
Untuk Muja, good luck ya untuk contest ni.. :)


17 comments »

Sally Yatiey said...

Wahh.. Tahniah sebab tersenarai ;D hehe

kopi pasta said...

oh terkejut bila tgk tajuk...igtkan lana buang tebiat join segmen...huhu. rupa2nya jangkaan ku meleset :P

Chic Na said...

wah bestnya tersenarai. good luck. :)

Nurmujahidah Ismail said...

tq lana for this,, btw,, you deserve it,, hehe

baby comel said...

Tahniah lana dan gudluck muja.. Moga terus jadi yg terbaik okey :)

Jajas said...

wow...aku xtersenarai la...hehe

xpopular la tu...

Nong Andy said...

haha.. aku pun macam kopi pasta

ingatkan Lana join contest ahahahaha...

Ayie Abas said...

sedih la...dia x berkawan dgn ayie...kekeke

Karukord jagau said...

peerrghh...! terbaik laaa.. :)

noor liyana said...

tahniah2..sebab tersenarai..bestnyer..;-)

Puteri Kasih said...

tahniah lana ^_^ and good luck kepada Muja

contest ni memang hangat sangat..hehe

Muhamad anuar Marsib said...

Nak ucapkan Good Luck untuk Muja juga boleh tak.. hehehe..

Muja, saya nak ucapkan semoga berjaya dalam Contest SEO 10 Blogger Terbaik Malaysia yang awak sertai...

Contest ini akan berakhir tak lama lagi... good Luck... Kalau menang boleh belanja saya makan... ;)

C.T.K said...

muja mmg peramah orgnyer...bgus lah terpilih dlm snarai dia :D

Encik H said...

baca komen kopi pasta dgn nong, baru aku perasan yg selama ni aku xpernah nampak kau join segmen..hehehe

Shida Radzuan said...

tq muja :)

caliph shuriken said...

congratz, awk ^___^

Cendol said...

tahniah lana.eh kak lana.kehkehkehkeh.
opss lana tak kasi komen..*larii lariiii

Powered by Blogger.