RSS Feed

Bad Habit

23

February 25, 2013 by


Semasa online, antara bad habit yang saya selalu buat ialah:

REFRESH page.

Pulak tu, refresh page blog sendiri.
Kejap2 tekan Home atas ni.
Saya pun taktau apa sebab saya jadi macamni.

Jangan tanya kenapa.
Memang saya takda jawapannya.

(-_-)


23 comments »

the malay male said...

takde lah bad habit sgt pun, tak mendatangkan kemudaratan pun klu buat mcm tu.. hehe

Sally Yatiey said...

Samalah kita -.-

nurdani said...

tabiat tu namanya.hehe

Azie Namico said...

hehehe...nak tau apa yang terjadi dengan blog awk ke lana !

suke main2 mcm tu he !tetiba comment kwn2 awk dah banyak !kekeke

lana oh lana !

Mar Haini Abdul Rahim said...

hehehehe bad habit ke tu ? mknanye mar pun sama lahh, refresh blog snirik ^_^

baby comel said...

lebih kurang kita jgk lana =) hehehe, xde bad habit pun sbb xde org akan saman pun kalau kita buat lagu tu :)

Cik Zaitul said...

oh gitu..taklah bad habit sgt,,
igt lana geget tingge boye ke, bau ketiak sindrik ke..
ekekekke
gurau jek... :)

Chic Na said...

saje kot. bosan2. hehe..

Sop Nama Saya said...

rajin refresh utk tambah page view la tu.. huhu
biasa SOp lawat blog sendiri utk tgk komen jer.. :)

cik kaki ketawe said...

err..sy pun suka buat...sj nak test loading blog...

C.T.K said...

xpe2..ct pon slalu buat gitu..eh, kire ct pon ade bad habit jugk la...adeh..hihi

Encik H said...

errr..its not a bad habit sbnrnya..lagi2 kalau blog yg mmg ada letak bloglist..tekan home tu seolah2 kita nak refresh tengok kalau2 ada org update entry baru kat dlm bloglist..:D

aku pun sama walaupun buat bloglist asing..

babol only said...

hahaha...lagi bingung ya mbak?

Ayie Abas said...

ayie pun kadang2 buat mcm tu jugak...hehe

miss fluffy said...

geng!!heee salu gak wat cmtu..xde motip...:p

noor liyana said...

tak tau nak cakap..cam nie di kira bad habit ke..saya je tu kot2 kak lana boring..hehe..:-)

Lan Bingka said...

apa yang 'bad' nya?

Nong Andy said...

sama lak perangai kita :)

Shida Radzuan said...

hehee..sama je semua blogger mcm tu tmasuk shida ^_^

aizamia3 said...

itu kira ok jugaklah.. dari terus tekan butang X tu..

caliph shuriken said...

owh cmtu rupanya habit awk, huh...

Cinta Misteri said...

refresh page.....haaaa tau, mesti nak tengok komen yg masuk. CiM selku bila upade blog, trus jalan2 ke laman org lain smpi tertutup blog sendiri.

actualy taklah bad habit sgt. rasanya ada ramai juga blogger yg mcm teuww..

Cendol said...

nak tanya jugak,knp?knp?knppppp???????????????????????????????? hairan =.= haha ingt bad habit makan bnyk ke..baru nak mengaku sekali.hahaha

Powered by Blogger.