RSS Feed

Bahagia

26

February 26, 2013 by


Ya, seronok sebenarnya bila ada yang mendoakan bahagia menyinari hidup kita.
Walau kita tak saling mengenali, tak pernah bertentang mata.

Saya tidak tahu saya bahagia atau sebaliknya.
Keseluruhannya, saya selesa dengan apa yang saya ada.

Anda...bahagia?

Walau antara kita tak pernah berjumpa, saya doakan anda bahagia.
Bahagia sampai ke syurga... :)

Sumber: Google


26 comments »

C.T.K said...

terima kasih..ct doakan lana pon bahagia :)

Puteri Kasih said...

Selamat petang Lana,

kita kena sentiasa doakan kebahagian untuk semua dan untuk diri sendiri juga. Walau apapun kita perlu sentiasa menysukuri setiap apa yang kita miliki.

Semoga Lana juga bahagia sampai ke syurga ^_^

Encik H said...

errr..mana entry yg sebelumnya? xsempat nk baca..tadi klik2 tengok entry tu dah takde..

*komen xde kaitan dgn entry*

Sally Yatiey said...

Bahagia ^_^ Semoga anda juga sentiasa bahagia :D

the malay male said...

mendoakan kebahagiaan dan keselamatan saudara seIslam banyak pahalanya.

trah zain said...

saya bahagia dengan diri sya, tapi bila ada orang try nak masuk dalam hidup saya, padahal, dia bukan sesape pun, saya jadi memang tak bahagia...huhu
*stress

Chic Na said...

bahagia bila berada dekat dengan family. :)

miss fluffy said...

Doakan lana bahagia jugak..dunia & akhirat:) Insyallah

azstory said...

terima kasih lana.. ^__^

Mar Haini Abdul Rahim said...

suke2.. walau xsaling bertentang mata, ku juga rasa bahagia ituu :)

cikmar doakan lana juga bahagia selalu hingga ke syurga ^^

Azie Namico said...

azie bahagia lana harap lana pun bahagia ! sama2 lah kita kongsi kebahagian kita bersama...cewah !muahh!

Ayie Abas said...

salam lana :)

ayie rasa bahagia tiap kali baca respon lana di blog ayie...:)

terima kasih lana beri ayie rasa bahagia...

nadia said...

semoga bahagia lanaaaa :)

AwieKashi said...

semoga kita semua bahagia kan!!???
jumpa di syurga kelak.. aminnnn :D

Ieta Mat Saad said...

TErima kasih... saya sentiasa bahagia walau di dalam hati sedih sedikit kadangkala. Sesungguhnya, anak2 dan suami penawar segala duka saya

noor liyana said...

memang ada yg mendokan kita bahagia..terima kasih kpd mereka yg mendoakan kebaikan terhadap kita..wlupon tak pernah mengenali..:-)

seribu pilihan doakan juga lana bahagia dlm hidup..:-)

ANNA MARIANA said...

anna doakan lana bahagia selamanya yer...

syufaa said...

semoga kita semua bahagia di bumi Allah SWT ni.
Aminnn2. :D

paripariputih said...

thanks lana akak doakan yg sama jugak buat lana sekeluarga ^_^

baby comel said...

Thanks Lana.. Doaku begitu juga. Moga bahagia sentiasa okey. Utk sahabat yg lain jga..

Nurmujahidah Ismail said...

misteri buat muja tak bahagia,,, ada kisah baru pula berlaku semalam,, rupa2nya misteri belum terungkai,, uwaaaa

Nong Andy said...

terima kasih utk doa itu Lana.
Moga begitu juga la sebaliknya :)

*cantik sangat gambar tu :D bahagia akak tgk :D

Shida Radzuan said...

terima kasih lana..shida doakn juga untuk lana :)

aizamia3 said...

terima kasih.. moga Lana pun begitu jua..
insyaAllah satu hari nanti pasti kita berjumpa.. ;)

caliph shuriken said...

sama2 kita kongsi bahagia ^__^

Cendol said...

ye betol tu semoga lana sentiasa sihat dan bahagia here after :)
lalalala menyanyi nyanyi bahagiaaa

Powered by Blogger.