RSS Feed

Identiti, Intipati

14

February 2, 2013 by


Daripada kita serabut menulis entry tentang isu ni:

"Biar komen beratus, walaupun follower takda"
"Follower beribu-ribu, tapi takda pengomen setia takda gunanya"

Ada baiknya, malah lebih baik kalau kita cari identiti.
Sebagaimana kat dunia realiti, kita selalu fikir macamana nak tampilkan diri hari2,
Macam tu lah juga blog ni.

Kalau sayangkan blog sendiri, cari identiti.
Perbaiki intipati.

Isu follower, komen dah tak relevan lagi.

Ingat ya, cari identiti, perbaiki intipati.


14 comments »

Nurmujahidah Ismail said...

ok. intipati. get it, :D

baby comel said...

Yeah, seriously sgt setuju dgn Lana..
Follower? tak terkejar & tak mampu nak fikir pun.. Yang penting org lain membaca & tersenyum senang apa yg kita cuba sampaikan --> we call it intipati..

~Terbaik Lana =)

the malay male said...

yang penting hati senang :-)

Chic Na said...

terbaek lana. ;)

Ayie Abas said...

dah macam cikgu disiplin...lana nih...hehe :P

nur azian said...

betul..
cari identiti sendiri :)

Nong Andy said...

tak terjaga blog baru-baru ni.. bukan tak sayang blog.. cuma hal di realiti lebih penting lagi hehehe..

* Bisik dah khatam. jadi sila la review? ke dah review di Iqra? lama akak tak bw.. seminggu sekali je ada peluang. tu pun kalau hujung minggu tak bz dgn hal peribadi :)

Encik H said...

aku xtau la blog aku ada intipati ke tidak..aku main tulis ikut suka jer..hahaha

tapi Alhamdulillah la..thankful sebab ada jugak org yg sudi baca..:)

Diera Tekikushika said...

ish blog kita tu main taip jep ikut sedap sendiri. huuu. x komen pon xpe. silent reader pon xpe. x follow pon xpe. sume xpelah. hehehe

Tukang Karut said...

aku masih mencari identiti dan intipati capati kuah kambing...

nasir hamzah said...

Best..
Lain dah blog lana.. Nice.

Miss Zahirah said...

setuju dgn lana...
miss x ksah follower x ramai or comment x byk tp yg pnting kualiti entry yg kta publish tu..

kopi pasta said...

err intipati tu apa? err ada mcm rupa inti karipap ker? =.='

caliph shuriken said...

ok, noted ^^

Powered by Blogger.