RSS Feed

Amazing

20

March 25, 2013 by


AturanNYA memang cukup sempurna.

Since last year, ada ramai kawan blogger saya yang naik 'pangkat'. Ada yang bergelar tunang, suami, isteri, ayah dan umi. 

Saya nak ambil kesempatan ini nak ucapkan tahniah pada mereka..dan syukur Alhamdulillah.. :)

Mereka..

Dan tak lupa juga, tahniah pada yang naik semester baru dan sambung belajar didalam dan diluar negara:


Such amazing. Mungkin nampak biasa, tapi bila lihat balik kebelakang, saya mula kenal mereka pada satu tahap dan masa terus berlalu... sedar tak sedar..urmm..tiada perkataan nak menggambarkannya, hehehe ^_^

Saya tumpang gembira.
Moga saya akan menyusul mereka :)


20 comments »

Rapunzeel Cikilolo said...

semoga lana pun dapat apa yang lana impikan ye :)

Chic Na said...

next turn Lana kot. InshaAllah. :)

lama tak datang sini. Lana sihat?

kopi pasta said...

lana pula bila nak naik pangkat? semoga dipermudahkan bertemu dengan 'orang yang bakal' menaikkan pangkat lana tu ya. aminnn.

Azie Namico said...

azie pun tumpang gembira lana...ahaks !
your ar next soon....hehehe

Nurmujahidah Ismail said...

tak sabar nk tunggu lana bagi invitation card,, hehe

Lina said...

semoga dipercepatkan naik pangkat... ehehehehe..

selamat pagi lana... (apple merah)

che'pi said...

Miss Lana.... u next!!
semacam sdikit tegas je tulisan kat atas tu .. hihihhih
hermp... setiap orang pun naik pangkat tanpa disedari dengan cara tersendiri....
semoga perjalanan naik pangkat miss Lana dipermudahkan olehNya ... cheh wah... apa pun jgn lupa la jemput orey kelate ni kalu naik pangkat jd bini orang... hu hu hu

nurdani said...

alhamdulillah. seronok tengok orang lain 'naik pangkat'. happy for them.

Ayie Abas said...

salam lana :)

tahniah pd mereka....pastinya kehidupan mereka selepas itu meningkat ke 'fasa' seterusnya... :)

Encik H said...

erkk..aku jugak x naik pangkat..hahaha

the malay male said...

tqvm lana.... masa lana akan tiba nanti... siap sedia ya :-)

Ahmad Saufe said...

tumpang amazing jugak !

Arham Md Ali said...

Kau bagi hint ke ape ni Lana haha.

M@W@R Q@SeH said...

alhamdulillah kan...sumer tu aturan DIA yg terbaik...hai lana...igt akak lg x...miss u...moga sht2 aje ye :)

paripariputih said...

taniah untuk blogger2 yg dah naik pangkat... Lana bila lagi?? :)

Cik Pensil said...

semua pakat tanya pasal kak lana nak naik "pangkat" bila. pensil nak tanya bil anak belanja pensil ? =D HAHA :)

Cendol said...

tenkiuu lana comel :)
semoga lana pun berjaya..berjaya di dunia dan di akhirat

Tinta Lana said...

Amin.. thanks semua.. :)

Shida Radzuan said...

lana pula?

caliph shuriken said...

hepi 4 them ^___^

Powered by Blogger.