RSS Feed

Monsters

15

March 12, 2013 by



Masa saya kecil dulu, memang tak la check monster ada ke tak bawah katil.
Katil pun takde, tidur atas tilam je.

Selalunya, waktu kecik memang ada yang temankan saya tidur.
Dan sebaik saja lampu ditutup, confirm saya beliak-beliakkan mata, takut kalau org sebelah bertukar jadi hantu (-_-)


15 comments »

Chic Na said...

hihi.. sampai camtu sekali lana takut monster. ;)

Etuza Ezawarna said...

siapa yang tak takutkan..apapun selalulah zikir sebut namaNya insha Allah selamat...

Cik Tia said...

sampai sekarang saya masih lemah semangat.

aizamia3 said...

sekarang akak kena berlagak berani depan anak2 time waktu malam.. wakakaka..

Nong Andy said...

wakakakaka.. spontan tergelak sebab ayat terakhir tu.

Skull Writers said...

takutnya....

Nurmujahidah Ismail said...

keh2,, muja lak salu pandang kat pintu,, lalala

Azie Namico said...

hehehe...lana takut monster ya !sebenarnya lana yang hantu sebab beliak-beliakkan mata...takut org sebelah yang lari nanti...ahaks

APAN said...

horror gak bawah katil ni masa kecik2 dulu...
padahal xde mende pun...

baby comel said...

Haru gak kan kalau pusing2 sebelah tgk monster yg ada. Errgh takut tu.. Psikologi kita lemah time kecik budak2 dlu

Jajas said...

aku suka tido dlm gelap sorg2...tenang je...hehe

Ayie Abas said...

salam lana :)

perasaan yg sama dgn ayie masa kecik2 dulu...otak selalu fikir bukan2..kadang2 dengar bunyi pun boleh bayangkan sesuatu yg bukan2... :)

Shida Radzuan said...

hahaaa..funny lah dear..

caliph shuriken said...

hati2.. maybe org sebelah tu bole btukar jadi vampire, hukk...

Encik H said...

aku kalau dah tutup lampu, memang cepat jer tido..xsempat nak imagine yg bukan2..sebab takut tiba2 terus xleh tido..:D

Powered by Blogger.