RSS Feed

Blogger dan Duit

24

April 28, 2013 by

Sangatlah improper bila anda tinggalkan komen,

"Salam kenal. Follow sini.
Nuff nuff untuk tuan rumah."

Sedangkan tuan rumah bercerita kisah paling sedih yang pernah berlaku dalam hidupnya.

Kalau ya pun nak tambah duit nuffnang, cover2lah sikit ya.


24 comments »

Cik Tia said...

sedih bila tak pandai cover =.='

nurdani said...

sangat tak sesuai.

''saya dah follow awak, nanti follow saya balik''


hm.. :)

Tinta Lana said...

Dani ~ yup, that one too.. :)

penaberkala said...

lagi tak boleh blah
"saya dah klik nuff awak,click sy punya jugak"

adoyai,macam-macam
nampak sangat terdesak

Arham Md Ali said...

Hahahaha.

the malay male said...

mcm2 ragam blogger boleh jumpa.

che'pi said...

hehehe.... tats what we called the ugly truth about our blogger...

Tukang Karut said...

ala...biar kan... biarkan je la... biarkan...

Azie Namico said...

hahaha...lana terkena ker? sabar jelah...ahaks

Kakzakie said...

Sah-sahlah kalau macam itu dia tak baca N3 terus komen.

Miss Zahirah said...

sma la.. sya pn slalu kna cmtu..
"follow sni.. follow sya blik.."
nk follow biar la ikhlas..
"colgate utk awk...kotex utk awk.." rsa nk click, click je la..
xperlu bg tau.. aptb~~

Siti Hajar Noh said...

setuju!!!

edNA tinynasweet said...

byk tinggalkan link bukan ke blog..tapi skrg ni link ke iklan... so xtau ape nama blog die..

Nana Liena said...

betul..sebab nak unutng cepat soal hati diketepikan..tambang bengan juga bila mereka letak link iklan kat shoutbox..

Noraihan Qusyairi said...

setuju sgt dgn entri ni lana. pernah jugak post pasal perkara sedih, then dapat komen yang sgt tak sensitif..bertambah tambah tambah sedih..kalau nak tambah follower pun kena sesuaikan dgn keadaan..

❤Kamsiah❤ said...

tak pernah merasa duit nuff hehe...

Tinta Lana said...

Azie ~ Setakat ni lum pernah kena lagi zie, cuma salu terserempak je, hehe

Syaz Rozelt said...

peringatan yg bgos lana!

azstory311 said...

ermm bila die cakap jgn lupa follow balik rasa bersalah pulak.. sbb..sbb..sbb i tak minat k-pop..hehe

aizamia3 said...

yeah.. done follow.. nanti follow balik ye.. ;)

hahaha.. tapi yang pasti kita tak macam tu kan kan kan.. Lana.. ;)


pstt: pasal sate tu memang saje try test market.. ;)

Cendol said...

haha.agak kejam tu ye.

caliph shuriken said...

slalu dapat ayat cmtu kt cbox, huh...

Cik Kay Jue said...

biasa la tu.. org baru daftar hehe..

Encik H said...

Alhamdulillah sebab setakat ni aku x pernah buat macam tu..hahaha

Powered by Blogger.