RSS Feed

Header #3

13

April 23, 2013 by

Part sebelumnya, Header #2

Dari suka2, ia jadi berganda. Seronok pulak buat header. Dapat main dgn warna.
Sekarang ni, saya dok study Photoshop. Blog pun terbiar tersadai macamtu je,hahaha. 

Masa sekolah, antara alat tulis yang penting - pensel warna. Bila beli pensel warna, nak yang terbaik je. Pastu, bila tiba subjek pendidikan seni, kalau ia melibatkan aktiviti mewarna, tak kisahla guna pensel warna, crayon, water color, semua saya suka. Semacam je semangat nak menyiapkannya, hehe. 

Terima kasih pada +Arul chelsea, lama dah kenal dia. Mula kenal dia melalui blog ItuIni. Tapi jarang pergi blog dia,hahaha. Header dibawah ni untuk blog Chelsea dia. 








Yang kedua ni pula, untuk Kak Azie. Kak Azie ni saudara saya. Saya tanya, sudi tak kalau saya saja2 nak buat FB Cover untuk business onlinenya? Ok, dia terima, hehe. Thanks akak. 













Dan, yang ni pulak, untuk 2nd blog saya, Iqra'.











+baby comel & +Azie Namico, saya tak menghilang..cuma main nyorok2 jap,hehehe.


13 comments »

kopi pasta said...

rajin sungguh buat header. tulun buatkan header untuk youtube boleh? ehh terminta minta la pulak :P

*youtube dh update baru utk bhgian channel*

the malay male said...

seronokkan bila belajar benda baru... :-)

Tinta Lana said...

Kopi Pasta ~ Minta boleh, dpat belum tentu,hahaha.

ho, aku baru update youtube ak,haah la, da tukar interface.

kopi pasta said...

takpe2...tak berharap pun *buat muka kesian* :P

Miss Zahirah said...

rajinnya buat header.. kta x pandai.. huhuhu

ary_lee said...

Lana, apa beza blog 1st n 2nd lana ni?

cik kaki ketawe said...

huhu...rajin nya akk buat...
perkara paling leceh ialah menggodek photoshop itu...kehkeh

penaberkala said...

pandai nya Lana buat header
tolong buat kat pb boleh? hehe
memang fail lah bab-bab design nih

Fyna Ahmad said...

comel je header tue dear...

azstory311 said...

suka tgk header iqra' tu.. simple dan mencapai kriteria iqra' tu sendiri..

aizamia3 said...

bila belajar sesuatu yang baru buat makin bersemangat untuk meneroka seterusnya menjadi lebih faham tentang sesuatu itu..

Ieta Mat Saad said...

lawa la header blog Lana yg baru ni.... Unik sangat

caliph shuriken said...

sy pun suka main dgn kaler ^^

Powered by Blogger.