RSS Feed

Header #2

17

March 19, 2013 by

Header #1

Mood berblog sedang terumbang ambing kat lautan Pasifik.
Berhempas pulas melawan ombak ganas.

Perghh, ayat nak hebat aje, heh3.
Sekian, bye.




17 comments »

the malay male said...

cantik2 header mereka

Chic Na said...

cantik semuanya. busy sekarang ye lana? ;)

Sally Yatiey said...

Cantik2 header tersebut ;D

Shida Radzuan said...

cntik lah lana..awesome..tertarik shida..

nurdani said...

header yang Lana buat memang cool, elegan. saya suka sangat. kalau boleh dapat khidmat Lana..ehem2.hehe

Rapunzeel Cikilolo said...

design yg cool :)

Nong Andy said...

ayat memang power.. sila la menulis kalau cengitu hehe..

2 dari 3 empunya header itu aku kenal dan dah follow :)

boni kacak said...

Cantiklah header2 dorang tu

Cik Fiza Comel said...

semua cantikkk :DD

caliph shuriken said...

terbaik laa semua header ^^

Arham Md Ali said...

Hobi baru ke apeni lana hahaha.

Encik H said...

hee..maap sebab aku gunakan header kau kat main blog aritu sekejap sgt..skg ni aku tempatkan header tu kat bloglist..harap x kecik hati..x_x

Azie Namico said...

jeles nyer ! so cantik ! pandi lana buat ya...ahaks

Eza Boom Boom :) said...

style la header2 tu :)

Puteri Kasih said...

ketiga tiga header tu memang menarik :)

Etuza Ezawarna said...

saya ingatlagi lana hadiahkan header kat saya dulu..cantik

Faridzuan said...

Wah, cantik sangat, khususnya header untuk Pari Pari Putih tu, sungguh anggun dan sejuk mata memandang! :)

Powered by Blogger.