RSS Feed

Linkin Park

25

April 29, 2013 by

Linkin Park antara favourite group saya.

Start kenal kumpulan ni melalui album Meteora.
Dalam album ni, ada lagu favourite saya, Breaking The Habit dan Faint.
Lagu Faint la yang menyebabkan saya terjebak dengan kumpulan ni.
Masa mula dengar lagu ni, "laju giler diorang menyanyi".
Try jugakla nyanyi laju2, terus tergigit lidah sendiri,hahaha.

Muzik banyak mempengaruhi perkembangan diri kita.
Selagi ia tidak melalaikan dan 'merosakkan' diri, kita boleh layankannya.
Try to balance hiburan dunia dengan 'makanan' jiwa.

Let's share, what's ur favourite songs and singers?



25 comments »

Syaz Rozelt said...

dengar boleh la lg diorang nie..nak nyanyi mmg tbelit lidah..hehe

the malay male said...

saya suka coldplay dan muse

azstory311 said...

saya slalu guna music diorg ni utk event, project multimedia, video editing je lana..hehehe

yongpropaghandi said...

saya suka dangdut!!! muahaha

Cik Tia said...

linkin park macam terlalu hard untuk saya.

westlife my fav .. hehe :D

~ Cik Azz ~ said...

Akak suka Westlife, of course dan muzik2 yang seangkatan dengannya..

Arham Md Ali said...

Trading Yesterday la group favourite.

Kalau Linkin Park, lagu favourite tajuknya Castle Of Glass. Dengar teringat zaman mama cerita kisah-kisah rakyat sebelum tido time kecik dulu.

Nick Nashram said...

sama r..sume koleksi lagu linkin park dah download..dan yg terbaru living thing..syok jugak.

Tukang Karut said...

sejarah lama ni...

Tinta Lana said...

Tia ~ Westlife pun lana suka,hehe. BLUE, tu pun seangkatan kan :D

Yong ~ hahaha, saya pun suka dangdut! hehehe.

Arham ~ Trading Yesterday? Nanti lana try dengar,hehe. Castle of Glass,urmm, yg tu best jugak, paling best, bila penghujung video klip tu, ada quotes yg best >_<

Chic Na said...

GreenDay.. dulu, kini dan selamanya. ;)

miz ruha said...

macam dah lama pula tak dengar lagu linkin park.... hihi~~

Azie Namico said...

suke3x....memang best ! azie suke foster the people..sejak akhir2 nie...semua lagu mereka di perdengarkan...

yang paling lama BSB..hahaha..
di ikuti dengan Adele
dan iringi Bruno mars
banyak lah...

Nana Liena said...

saya suka juga..layan la juga..tapi tak fanatik sangat..huhu.. saya tak ingat lagu yang saya suka..ahaha..dah lama rasanya lagu tu..

aizamia3 said...

dengar bolehlah.. nak nyanyi den tak gheti.. ;)

Cendol said...

lanaaa :) cendol dtg lagiiiiiiiii!!!
hehe :D tau je group linkin park ni tapi tak tau lagu apa dia nyanyi.cendol tak tau la suka lagu apa atau kumpulan apa.mana2 best rembat je .terdengar di radio,ada Dr tu cakap,music ni melambangkan peribadi dan emosi seseorang tu.air dlm bdn kita pun mampu memberi respon pd music :)

Tinta Lana said...

Azie ~ BSB, smpai sekarang lana layan kot,hahaha.

Cendol ~ The last sentence tu cendol, lana pernah bca juga. Muzik mmg bnyk mmpngruhi siapa kita sbnrnya.

shu said...

sy pun suka LP..

che'pi said...

kalau dulu minat lagu2 ala ala underground...
sekarang dah kembali ke mainstream... sesuai dengan usia la juga kan...

recently .. suka dengar lagu2 dari PINK...

Tuan Tanah Adib said...

sye minat lagu-lagu Faizal Tahir.. weee :)

just call me "nero" said...

linkin parkk.. :D

Cik Yaya said...

wee
same dgn yaya jgk..minat linkn prk..
suke smua lgu dorng mse tgh femes suatu masa dulu..skrng da kurng da..huuu;p

Ez-1 said...

Linkin Park the best! rindunya...lagu In The End best!

caliph shuriken said...

dulu sy suka kru.. kaset diorg wktu top dulu still ada ^^

Encik H said...

untuk international band, aku minat muse..dulu2 pernah la minat linkin park ni..as well as MCR, greenday dan macam2 lagi..

lagu feveret muse, errr..banyak kot..susah nak decide..

Powered by Blogger.