RSS Feed

Dunia Sebenar Shida

22

May 2, 2013 by

Betul kata Nurdani, bila kita buat sesuatu dengan penuh minat, pasti ada hasilnya. 

Awal April lalu, Shida request, untuk designkan cover photo FB-nya.

Syukur Alhamdulillah, hasilnya ada dua.
Yang sebelah atas, cover untuk fanpage blognya, Dunia Sebenar Shida.
Sebelah bawah pula, cover untuk personal FB shida




22 comments »

nurdani said...

saya cukup suka sesuatu yang simple tapi bergaya macam ni

AiSyA LiEzA said...

cantik... simple n x serabut :D kemas... hek3.. :)

Tukang Karut said...

nak gak...

Sally Yatiey said...

Cantikkkkk ;)

the malay male said...

berbakat ni..boleh buat bisnes..hehe

Nana Liena said...

wah wah..suka yang atas tu..cantik..lembut.hehe

Tinta Lana said...

Nurdani ~ Tq dani :)

TK ~ Sure hang nak? e-mel la aku,kih3

Nana ~ ha, lembut kan.. ^_^

aizamia3 said...

yang purple tu sweet.. cantik.. ;)

Cik Tia said...

Lana , serius cantik! jari kreatif ni. hehe ..

inche hlovate said...

nmpak sejuk je

Nurhasnatul Nabila said...

cantik nyerrrrrr.. simple jer. sy suke bnd simple..

kopi pasta said...

uhuk3x....buat-buat muka berharap lagi *cebik bibir* :P

Berry Lavynia said...

sama dengan nana liena.. yg atas 2 cantik.. kemas :D

Tinta Lana said...

Kopi pasta ~ hahahaha, camnela muka ko kalau betul2 cebik bibir tu :D

Chic Na said...

simple, yet nice.. kreatif lana. ;)

baby comel said...

Biru tu ttp menyengat

Shida Radzuan said...

terbaik cover lana ni..ramai yg suka tau :) shida sgt2 puas hati :)
thank so much lana..love u heheee :D

alaa..kantoi suda semua tgk cover personal FB tu hahaaa :p

ANNA MARIANA said...

feeewwwiiiittt.. terbaik la...

Tinta Lana said...

Baby comel ~ hehe, biru menyengat ya baby ^_^

Shida ~ i love u too, three four five tau,hahaha. Sama2 shida..haa, yg cover personal tu, tersengih lana tgk org komen kat fb shida,hehehe >_<

caliph shuriken said...

macam rupa cover fb sy tgk yg 1st tu ^^

Ieta Mat Saad said...

e... cantiknya... benar2 cantik. Pandainya... brp RM kalo upah utk buat header utk blog n fb tu cik Lana? Lembut colournya. Akak suka tgk

Cik Kay Jue said...

wah.. serius smart kak! like it! da la saya suke biru! huhu... cantik sgt!

Powered by Blogger.