RSS Feed

BIG BANG

34

June 22, 2013 by

Susah nak percaya. Pada usia begini, still minat boyband2 macam ini. Hahaha.

Big Bang. Boyband ini agak berbeza dari kumpulan K-Pop yang lain.
Dari segi pemilihan lagu, muzik dan style yang dibawa oleh mereka, sangat berbeza.

Alive Big Bang 5th Mini Album, Big Bang Wallpaper, Monster Big Bang, Shinee, You're Beautiful, Iljimae, IRIS, Faith, Vampire Prosecutor, Gu Family Book


















Sekarang ini, setiap kali online, antara perkara yang saya buat, dengar lagu mereka.
Sanggup tinggalkan blogwalking tahu, ekekeke. Parah dah saya.

Mereka ada kualiti.


34 comments »

Noh Kodiang said...

kpop...erm...running man ak minat...

the malay male said...

faham ke liriknya?

huhu

Tukang Karut said...

sekarang aku hanya berminat dengan lagu kanak2...

~ Cik Azz ~ said...

ohh maiii...

ohh nooo...

hahahaha...

no komen lah..!!!

Sally Yatiey said...

Saya langsung tak minat boyband2 dan K-Pop ni ;D hee

Jajas said...

amboi ko lana...

Pecinta pink^^ said...

GD,Top,taeyang,daesung,suengri..daebak ^^,

Wirda Amir said...

Assalamualaikum lana...

Tak apa ada minat yg berbagai....

Sambil dgr lagu blh je blogwalkingkan..?

Akak ni tak minat dg dunia hiburan..sjk kenal seseorg dua tiga thn yg lalu br lah akak tau berbagai lagu n penyanyi

paripariputih said...

Lagu I'm Not Your Monster jer yg best :)

Mime MF said...

haha terpengaruh dgn big bang juga ye...sy tak pernah dgr lagu² dorang..kenal dorang sebab Running Man!!hehe

muja said...

adussshhh,, tak minat kpop,, hehe

Nong Andy said...

Haha.... dah terjangkit ya...

Norhasniza Khalid said...

hehe... lagu-lagu dia mama layan kekadang.. hihi

LelakiS said...

mmg parah...hehe

Qaisyara Raihana said...

oh my T.O.P ;* muehehe
aku pernah gilakan dorang ni satu ketika dahulu. tp skarang dah insap sikit, tak brapa nak fanatikk. huihii

Sop said...

x berapa tahu pasal muzik skrg.. heheh
apatah lagi muzik pop2.. heheh

Cik Yaya said...

salam..
dulu suke jgk artis korea ni..
tp sekrng da kurng minat..
suke big bang ye cik lana....^_^

aisya said...

peminat bigbang rupanya.. hehe.. sy lebih suka cnblue.. mcm santai je.. hehe

Tinta Lana said...

Noh ~ Running man..ak tengok episod yg ada fav artist ak je :D

T.M.M ~ Faham le juga abgiwn, tu pun pas tgk lirik,keh3

T.K ~ sesuai la dgn status ko skrg, bapak budak kan,hahaha

Tinta Lana said...

KakAzz ~ hahahahaa, amboi kak, manyak ooohhh2 dia,hahaha

Sally ~ Lana tak minat k-pop, minat BigBang je, bleh tak? ekekeke

Jas ~ Apa bleh buat..

Tinta Lana said...

PecintaPink ~ Daebakk! heehe ^^

Wirda ~ Wa'alaikumusalam kak. Saya dengar lagu sambil tgk mv, tu yg tak berblogwalking tu,kih3.

PPP ~ I'm Not Your Monster? Lagu sapa tu kak..nanti sy nak cari.. :)

Tinta Lana said...

MimeMF ~ Tula pasal, hahaha. Oh, lana tgk mv Monster diorg, baru tau benda2 lain.. ada jugak tgk diorg dlm Running Man tu, hehehe.

Muja ~ Adushhhh, hehehe

NongAndy ~ haihh, tu lah kak..terjangkit jugak,hahaha

Tinta Lana said...

Norhasniza ~ perghhh! tak sangka mama layan lagu diorg gak, hehehe

Qaisyara ~ Dia sangat..handsome. Tapi, lagu diorg lagi best,hehehe. Waa, bekas peminat fanatik la ko ea, ekekeke. Ak baru je tahu psl kump ni,heee

Sop ~ aha..saya ni pun terjebak sbnrnya. heh3

Tinta Lana said...

LelakiS ~ Memang pun,huhu

Yaya ~ Wa'alaikumusalam yaya. Aah cikyaya, bleh plak terkenan kat big bang skrg, sabo je lah,heh3.

Aisya ~ CN Blue..pernah dgr n tgk satu dua klip video diorg.. aah, muzik yg diorg bawak lagi santai.. ^^

Aida Ismail said...

Haha~ Peminat kPop jugak rupanya Lana ni. Ingat tak layan. Hehe~ Aida pun layan jugak lagu2 Big Bang.

baby comel said...

sy tak minat lgsung korea ni. selalu layan lagu jiwang je :) rock kapak.. hehe

Nurul Farahizzati said...

dah lama xupdate lagu kpop.. mana yang ada ni jela aku pusing2.. hehe..

Cik Pensil said...

antaralagu mereka apa? kena cari jugak ni :D

Hatimi Tahirruddin said...

ooooooh minat big bang ye lana....hehe

Asyillah Aisyah I. said...

yes, kita geng!

caliph shuriken said...

pnah dgr lagu emotion diorg x? ^^

*sy dgr via beats, hikk...

Tinta Lana said...

Aida ~ Gelak aida ya,hahaha. Sejak kenal BigBang la, lana layan :D

Baby ~ Lagu rock kapak pun lana layan, tpi ikut musim.. skrg musim BigBang,hahaha

Zati ~ Ak baru nak kenal2 lagu k-pop (-_-)

Tinta Lana said...

CikPensil ~ Akak mula2 haritu, dgr lagu Monster, pastu Blue, Bingle2, Ego, eh, banyak..hahahah

Timi ~ Gitulah nampaknya brotimi :D

Aisyah ~ Minat jugak ea? :)

Caliph ~ Lagu emotion? acane tu awk?

||aLeaSaRa|| said...

officemate kak lea memanjang bebel awek dia suka sangat big bang hahahha.macam2 ^^

Powered by Blogger.