RSS Feed

Habis

40

June 15, 2013 by

Baru je hari itu, saya duk 'cepuk lepuk' Azie,
kerana tangannya gatal menggangu ketenteraman blog sendiri.

Dan, hari ini, saya cepuk lepuk lepek diri sendiri.
Gatal sangat tangan, usik sana sini.

Habis.
Habis 'rumah' aku ini..

Dah tak boleh guna template sebelum ini..
Bila save je, ada error. Pening kepala.
Guna balik yang lama...


40 comments »

Nana Liena said...

oh.. hehe..sabar ya kat proses mengedit tu..nanti rumah dah siap balik roger2.. hehe

Noh Kodiang said...

yg lama pon oke...stylo... :)

Nong Andy said...

Makanya akak malas nak ubah itu ini. Lagi pun dah selesa dgn yg klasik...

Paling penting blog ringan, diri sendiri senang nak masuk... haha

Takpe lana..

Try n error byk kali lagi.. tak pun carik lagi yg lebih best :)

the malay male said...

pulakk

hana hadi said...

lor, penyakit berjangkit ke apa ni.. ish bahaya betol.. meh nak tampar tangan tu

baby comel said...

owh, tangan gatal ye Lana. Meh sini nak tolong garu =)

muja said...

macam mana pun muja tetap datang ke blog lana :D

Mek Onie said...

haaaa,gatal lagi :P

Azie Namico said...

haaaa lana ! what wrong with you ! bole azie cepuk lepuk lana balik !hahaha....meh ! sini lana meh sini...nak kemana tu..jgn nak larikkkk!

okey ! now apa kes lana pulak , cer citer cer citer , mcm mana bole gatal tangan usik sana usik sini lana ! aishhh...berapa kali dah pesan...

relax lana ! cuba ambil masa cari jalan menyelesaian mungkin error tu sekejap kot ! dia nak mempermain2kan lana...tabah ! tengok mana yang bole di selamatkan lana selamatkan...cuba check button2 yang berfungsi untuk guna balik lana , mungkin ia bole membantu...

lana azie gelak bole ! bole lah..bole laa....okey ! serius ! lana pasti bole...chayokkk !

Chic Na said...

err ada yg berbeza ke? nampak sama je. ;)

trah zain said...

cepuk lepuk sepuluh kali,,haha

Teena Tna said...

Masalah ngn template ke? Tak taw cmne nk betulkan.

Che Elfie said...

Sabar cik Lana ... sabar.... :)

reenapple said...

Oh.. blog kau ada masalah ke?

Tukang Karut said...

awat teruki sangat ni???

Cik Kay Jue said...

patut la lain hehehe.. kadang2 kena ambil risiko gak nak ubah2 coding.. :P

xila xotmy said...

mesti penig dgn coding kennnn kiki

MaYa MustWany said...

fuhh memang akan spoil mood kan..dulu hampir nak tukar tapi bila pikir2 lik dah keje makin bz,takut tak sempat nak wat..so biar je la dlu.nnti cari orang upah je la kut..

cik natasya (: said...

Kesian kak lana . sabar ye . Salah satu sebab tasya takot nak edit2 blog and ni la salah satu sebab nye . wuwuuu .

Lan Bingka said...

Untung la boleh buat entri..;p

Cik Pensil said...

ler.. patutlah lain je. sabar ye kak. buat pelan2 :)

APAN said...

hoho...sedih kalau jd camtu...
tu pasal masa edit template sebaiknya masa tngh waras 100%...
jngn ikut nafsu sngt masa tu...
terlanjur sikit je, padah la...
haha...

lma gile aku x edit template or blog, update pun jrang dah...

ary_lee said...

ni kes terlebih rajin lah ni:P

Nurul Farahizzati said...

patut la lain je blog nih.. itu namanya, kena rajinkan diri balik la tu.. hewhew..

Ayie Abas said...

assalamualaikum..lana :)

alahai..lana pun jadi mcm azie ker gatai tangan..hehe (maap azie)

HTML blogger yg baru memang pening kepala terutama pd mula2 tgok..

tapi sebenarnya sama jer mcm dulu..cuma guna sistem nombor dan ada bahagian yg tersembunyi kena klik dulu baru terbuka...

~ Cik Azz ~ said...

Rumah tak cantik takpe, janji isi dalamnya cantik.. Tak gitu..?

Cik Yaya said...

salam..
xpe..yg ptng pengisiannyer.. ;p

Tinta Lana said...

Nana ~ Dah siap dah nana,hehe. Terus guna rumah lama balik,ekeke

Noh ~ Layankan jela kan noh ;)

Nong ~ Dah try error dah kak, tak leh diselamatkan lagi,hahaaha. Saya guna rumah lama balik.. :) aha, betul, yg penting, ringan, senang bukak pintu rumah kan,hik3

Tinta Lana said...

TMM ~ huuu.. (T__T)

Hana ~ aah..terjangkit dari azie ni,hahaha. alamak, larikkkk, :D

Baby ~ Biasalah baby..bila mood nak menggatal tu, inilah padahnya..erkkk

Tinta Lana said...

Muja ~ Ayat manis ni muja,hahahah. Tq muja sayang >_<

Mek ~ huuuu (-_-)

Azie ~ Jomla azie, kita main cepuk lepuk kat blkg pokok klapa nak?hahahaha. Dah lebih relax ni, terus tukar balik rumah lama..pe bleh buat. Sedih! hahahaha. Azie, smpai hati ko nak gelakkan aku!! hahaahah

Tinta Lana said...

Cikna ~ ciknaa..lana tetap sama cam dulu..ada kaitan ke?hehehe. Ada bnyk beza..oh, takmo ckp lgi, sedih,huk

Trah ~ ooo, trah pun dah pndai cepuk lepuk skrg,hahaha

Teena ~ Aah teena.. takpa.. salah sendiri.. ^_^

Tinta Lana said...

Chepi ~ Dah ok dah chepi :)

Reenapple ~ Blog takda mslh, ak yg mencari masalah :D

TK ~ (T___T) bis tu..nak uat camna,huhu

Tinta Lana said...

Kayjue ~ Betul tu kjue. Kena ambil risiko. I learnt sumtin already, hahaha

Xila ~ Pening tu tidak..cuma tak jumpa tak mana yg silapnya xila..geram2, :D

Maya ~ Spoil la jugak..slmt Big Bang ada..eh?hik3.

Tinta Lana said...

Tasya ~ I'm ok. Akak guna balik yg lama..tpi memang syg la yg template sblm ni. Still tgh cari mana silapnya.

Lan ~ Ha, tu la kan, bleh buat modal jadi entri :p

CikPensil ~ Dah cukup pelan dah,hahaha

Tinta Lana said...

Apan ~ Apannnn! oiii, seronok ak hang mai,hahahah. Ko nasihat ak ke, ko perli?hahahaha, ko ingat ak tak waras ke apa,hahaha. Aah..kenapa jarang beno ko tak berupdate skrg ya..

Ary ~ Sangat2 rajin, tu la kes nya :D

Zati ~ Sudah cukup sudah..sudah smpai disini saja..hik3

Tinta Lana said...

Ayie ~ Wa'alaikumusalam ayie. Ayie..lana tak pening html yg baru ni.. cuma dlm script lana, ada script tak lengkap, ada yg tak 'tutup'. Lana dah cuba cari, tpi tak jumpa lagi..

KakAzz ~ Gitulah kak, hehehe

Yaya ~ Wa'alaikumusalam. Takpalah, hidup perlu diteruskan..cewahhh,hehehe

Aida Ismail said...

Frust kan bila kita penat2 edit tetiba jadi macam tu. Hehe. Sabar je la Lana. Nanti edit balik k. ^^

Wirda Amir said...

Hehehe...

Nasib akak ada tukang yg pro..apa2 minta je wpun kdg2 menimbulkan rajuk sbb suka2 hati je dok hilangkan benda yg akak syg kat blog akak tu...

caliph shuriken said...

tu tandanya awk & azie tu adik-beradik, hukk..

*ehh, sy mcm perasan satu perkara laa.. sesekali publish, tajuk entry awk simple2 mcm tajuk buku fixi ^^

Hatimi Tahirruddin said...

ooh dah ok dah ye...hehe tu lah gatal tangan membawa padah...sori saje gurau2 je lana....

Powered by Blogger.