RSS Feed

Salam Aidilfitri 2013/1434H

55

August 3, 2013 by

Salam Aidilfitri buat semua yang menyambutnya. Khas, buat pembaca blog saya.

Tahun ini, tahun ketiga saya beraya sebagai blogger.
Kawan bertambah, rezeki bertambah, dosa dan pahala? Entah.

Ada masa saya terlepas pandang, terlajak kata.
Mohon maaf saya pinta, jika ada yang terasa, tersinggung dalam sedar dan tidak saya.

Saya doakan keselamatan kita terpelihara olehNYA.
Iman kita, tolong jaga. Bukan mahu mencapai sempurna, tapi sentiasa ingat padaNYA.
Hati-hati memandu dan mengisi tangki perut tu, jangan diikutkan ego dan nafsu.

Ok, insyaAllah, selepas raya, kita blogging balik ya! ^^

#Terima kasih yang memberi kad raya :)

Contoh kad raya, sample kad selamat hari raya aidilfitri, kad salam aidilfitri, eid ul fitr cards 2013/1434H


55 comments »

Nong Andy said...

Okey.. sama juga utk lana.. selamat hari raya

Ayie Abas said...

assalamualaikum..lana :)

ayie masih lagi tenggelam dlm kenikmatan ramadhan...lebih2 di penghujung ni.. :)

Arham Md Ali said...

Awal gila wish raya, balik kampung ke?

caliph shuriken said...

sy nampak satu kad raya tu, hikk..

byk jgak awk dapat tahun ni ^^

*salam aidilfitri ^___^

ary_lee said...

Lana, sorry lah. Tahun ni macam tak sempat je nak bagi kad raya. HohoXD

Dzureen Darwis said...

Selamat Hari Raya :) hehe

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Assalamualaikum Lana.....
Ni first year saya as a blogger... hehe..best juga rupanya berblogging nie..cuma skop sya jer tak luas sbb bukan personal + sicial blog...hehe..tapi best..
SAYA PUN NAK MINTA MAAF KALAU ADA SALAH SILAP TERKASAR BAHASA KER... SELAMAT HARI RAYA... :-)

the malay male said...

selamat hari raya...maaf juga jika ada terkasar bahasa ketika memberi komen di sini.

~ Cik Azz ~ said...

Selamat hari raya Lana..

Maaf zahir bathin..

*Nak raya ni buat entry pun takde siapa nak baca.. Semua dok pakat ingat raya je.. ehehe..

Teena Tna said...

Banyaknya akak dapat kad raya, Teena satu pun takde. Ni tahun pertama sambut raya sebagai blogger. Hee.

Selamat Hari Raya juga :)

Zawiah said...

Selamat Hari Raya pada Lana juga . mohon kemaafan sekiranya ada comment yg menguris rasa . mcm lama jer cutinya ...

Norhasniza Khalid said...

lana, 3 tahun,
mama 3 bulan.. hihi..

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin

muja said...

selamat hari raya lana :D

Tetamu Istimewa said...

Selamat Hai Raya juga. Maaf ya kalau ada tersalah komen dan sebagainya.

Jajas said...

selamat hari raya lana...

kopi pasta said...

selamat hari lana...eh silap. selamat hari raya lana... moga kalau ada salah n silap, diri ini dimaafkan...

chewwahhh~~~ awalnya wish =.='

Kathy Rbain said...

best nyer dapat kad raya dari retis..

Sop said...

Salam Aidilfitri Lana
maaf zahir batin :)

aisya said...

sy nmpak header dah bertukar. hehe..

sy pun nak minta maaf, klau ade terkasar bahasa, terkecik hati secara tak sengaja.. huhu

Aida Ismail said...

Selamat hari raya Lana! Beraya elok2 naaa. Minta maaf kalau ada terkasar dalam mengomen & terguris dihati! ^^

Cik Pensil said...

Salam kak,

Selamat Hari Raya maaf Zahir & Batin.. saya mintak maaf banyak2 kak kalu ada buat salah terkutuk, terlajak kata ka apa2 yang akak tak suka.. mintak maaf banyak2 dan terima kasih ;)

raya elok2 jangan nakal2 jangan main mercun, bunga api tak pa ;D

Cik Pensil said...

terlupa pulak,

banyak dapat kad raya ;D hehe

S.K.A said...

byk kad raya 2..hrap2 pahala makin bertmbah..Selamat Hari Raya maaf zahir dn batin =) sila maafkn sy yup he3..

Waalid Al-Marbawi said...

Waalid nak mintak maaf jugak sempena kedatangan syawal ni...moga2 segala ibadah kita diterima Allah...

selamat hari raya aidilfitri...

aizamia3 said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Lana..
Moga selamat perjalanan pergi dan balik beraya di kampung..

psstt: Akak balik Selatan kali ni.

Tukang Karut said...

selamat hari raya sayang... eh... lana...

Miss Zahirah said...

waa.. dapat kad raya tu..
btw, selamat hari raya.. ;)

lynndamya said...

salam...wuhuuuuuuu~~tetiba excited nk komen kat sini, hahahah..sama2, kad tu ikhlas utk kau, haha..tu yg kau rse dekat je tu :p

aku nga kerja ni, xde mood dah nak kerja, esok last, arhhh jiwa dh melayang nak bercuti ! kau duk mana?
meh ah dtg umah aku kt johor~haha..

apa yg ko rep tadi ek kat blog aku, aku lupa dah, apa2 je lah, hahaha

lynndamya said...

header kau cantik lah weh~~ (n_n) hihi

Hatimi Tahirruddin said...

selamat hari raya ye lana...maaf kalau sy ada buat salah zahir dan batin....nanti masa raya jgn lupa buat open house tau...hihi

boni kacak said...

selamat hari raya aidilfitri lana.. maaf zahir dan batin... :)

Skull Writers said...

untungnya dapat kad raya

Muttallif said...

Salam Aidilfitri untukk Lana :)

Lina said...

selaamt hari raya lana.. maaf zahir dan batin..

http://greenonepiece.blogspot.com/2013/08/selamat-hari-raya-yeahh-raya-sudah.html

Lan Bingka said...

Selamat Hari Raya kak! ;)

Tinta Lana said...

Nong ~ Hati2 kak balik kekampung :)

Ayie ~ Wa'alaikumusalam ayie. Alhamdulillah..bagus ayie :)

Arham ~ hahaha, nak rehat dari update entry la am. Time ni la pulun cuti blog :D Mesti balik, balik raya pertama, insyaAllah.

Tinta Lana said...

Caliph ~ Awak nampak kad awk la tu kan,hikk. Tunggu ek, nanti saya update satu lagi entry pasal kad raya ^_^

AryLee ~ Laa, dah kenapa la minta maaf plak, lana tak mintak pun, cepuk2 gak dak ary ni, *_*

Dzureen ~ hehe, pas raya kita blogging balik ya zue :)

Tinta Lana said...

Hazlina ~ Wa'alaikumusalam kak. Memang best pun kak!! Harap ada 2nd year, 3rd year n sterusnya tuk kak lina,hehe.

TMM ~ Ya, saya maafkan,eh.

KakAzz ~ Betui tu kak, tu yg saya duk publish awal2,hahahaah

Tinta Lana said...

Teena ~ Tahun pertama pun akak tak dapat kad raya. hehe.

Zawiah ~ hik3,yg lama cuti tu, cuti tak update blog kak vee, lain2 berjalan macam biasa :D

Norhasniza ~ Tak terasa pun 3 tahun ma..sebab ada waktu, tenggelam, pastu timbul balik,hihi

Tinta Lana said...

T.I ~ Ya Helmi.. :)

Jajas ~ Ok jas ^_^

Kopi ~ budak kuat nyakat ni,kih3. Ya2, sblm ko buat silap lagi ak dah maafkan kopi, pun bleyyy,hahaha. Aku nak rehat dari update entry la kopi.. *_*

Tinta Lana said...

Kathy ~ Urm..depa artis dalam kelas tersendiri,ecehh :D

Sop ~ Ya abgsop.. Salam Aidilfitri untuk abgsop sekeluarga :)

Aisya ~ Kita memang salu tukar header (T___T) Ok aisya :)

Tinta Lana said...

Aida ~ Baik aida! hehehe.

CikPensil ~ Meriam buluh bleh tak? kih3.

SKA ~ Harapannya, gitulah fais. Bukan untuk diri sendiri je, tapi semua.

Tinta Lana said...

Waalid ~ Amin.. :)

Aizamia ~ Amin..terima kasih kak ^^

TK ~ Hamboi, report kat suri ko.

Tinta Lana said...

Zahirah ~ ira! nanti kita singgah ea blog awak,hik3.

Lynndamya ~ Wa'alaikumusalam. Aku duk putrajaya..sewakanla jet peribadi tuk ak..baru ak sampai johor,hahaha. Header tahun lepas daaa..tu la ko, thn lepas tak nak kenal aku, mencik *tetiba je ak ni* hahaha

Hatimi ~ erkkk, hehe. Rumah sentiasa open, insyaAllah ^_^

Tinta Lana said...

Boni ~ Salam aidilfitri boni..jangan makan banyak2 boni raya nanti, hilang kacak ko :D

Skull ~ For sure, seronok.

Muttallif ~ Yes,muncul juga!

Lina ~ Ok lina :)

Lan ~ Eh, hehehe. Ya dik, slmt hari raya deh!

puteri kasih said...

selamat hari raya buat lana sekeluarga. Maaf di pinta andainya sepanjang perkenalan kita dan selama puteri meninggalkan komen kat sini, ada terkasar bahasa atau tersilap kata.

p/s cantik header baru lana tu ^_^

Badrina Ibtisam said...

Selamat menyambut hari raya aidilfitri ye akak.. saya pun igin memohon maaf dgn akak sekiranya penulisan saya ke atau apa2 membuatkn hati akak terguris ke.. mohon maaf ya. :)
Semoga Allah s.w.t. memberkati akak dan keluarga selalu.
Jaga diri baik2 ya! ♥♥

BUNDA a.k.a KN said...

Salam Aidil Fitri dari bunda...

Siti fironika said...

salam lebaran & maaf zahir batin..best nyer dpt kad raya...

baby comel said...

selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin lana. andai ada terkurang terlebih terlajak kata mohon diam
un kan segala.. semoga berbahagia di lebaran ni ye lana..

Mia Liana said...

selamat hari raya...
maaf zahir dan batin ya lana..

Tinta Lana said...

Puteri ~ Ya puteri.. :) header tahun lepas tu puteri :)

Badrina ~ Terima kasih rina ^_^

Bunda ~ Salam Aidilfitri juga dari saya bunda :)

Tinta Lana said...

Firo ~ hehehe, best sebab dah lama tak dapat.. :)

Baby ~ Terima kasih baby..lana mohon maaf juga ya.. ^^

Mia ~ Ya kak mia..Selamat hari raya juga ya :)

Fatihah said...

selamat hari raya sis. mohon maaf kalau ada salah silap.

p/s: sorry baru online. hihi

Cik Yaya said...

yaya da wish lana lum ye?lupa..hehe
wish lg sekali la lau dah wish sblm ni..
slmt hri raya jgk..maaf kalau ade tsilap komen,tksar bhsa ke atau wat tguris hati ye cik lana ^_^

Powered by Blogger.