RSS Feed

Shoutbox

54

August 24, 2013 by

Akhirnya hari ini,

No more shoutbox.

Saya suka guna, sebab nak berinteraksi itu lebih mudah.

Tapi buat masa ini, tak boleh nak handle. Too much things to do.
3 tahun berblog, shoutbox inilah lama sangat saya fikir. Kejap nak removed, kejap tak nak, hehe.

Mungkin guna semula, bila keadaan mengizinkan.

Removed shoutbox, cbox


54 comments »

Norhasniza Khalid said...

kenapa yer lana nak remove shoutbox ni, tolong beri penjelasan sebab mama nak tahu jugak... nyibuk je mama... hihi

Aku Penghibur said...

kadang memang serabut sikit pakai tu :)

krole said...

tak apa..kengkadang atas faktor kesempatan kan lana...kengkadang tu tak mampu nak balas2 jejak...takut orang kata kte sombong pla huhu~

Teena Tna said...

Insya Allah...
sy tunggu akak pasang semula shoutbox tu :)

Wirda Amir said...

salam lana la lunaku syg...

ala..tak best la...hurmmmm

p/s..nantilah akak teliti entry yg lain ye..ada urusan ni...in sya Allah...

amir zahari said...

Why....T__T

Sally Yatiey said...

Tak pernah lagi buang shoutbox selama berblog ni. ;)

the malay male said...

takde pun xpe shoutbox tu

Ahmad Saufe said...

Bijak laksana tindakan cik puan ..hehe

Tinta Lana said...

@Norhasniza Khalid

Baik ma, saya beri penjelasan ni,hahaha. Saya nak fokus pada kerja2 design ma. So, masa BW through shoutbox saya transfer untuk design2 ni. Saya tak mahu tamak ma :)

Tinta Lana said...

@Aku Penghibur

Kalau serabut pun, spammer je :)

Tinta Lana said...

@krole

Betul. Sempat sebenarnya krole, cuma lana lebih suka fokus pada satu2 benda.

Tinta Lana said...

@Teena Tna

InsyaAllah.. :)

Tinta Lana said...

@Wirda Amir

Wa'alaikumusalam. Ala kak..janganla ckp camtu, huhu.. sementara kak..tapi tak tau la sementara nya tu brapa lama.. :)

Tinta Lana said...

@amir zahari

Amir..ok la, ok la..kita bergabung ea? hehehe ^_^ Amir juga yang kata fokus, lana nak lebih fokus sekarang ni..nak fokus mendesign.. :)

Tinta Lana said...

@Sally Yatiey

Ini first time bagi lana..removed sekejap2 sebab nak betulkan apa yg ptut tu dah bberapa kali. :)

Tinta Lana said...

@Ahmad Saufe

Bijak kan? Ko bila nak tukar gmbr profile pict? tu raya thn lepas kan? hahaha

Tinta Lana said...

@the malay male

Saya pun tak tahulah..dah nekad ni, tpi macam eh eh, heh3. Kena biasakan diri.

~ Cik Azz ~ said...

Dah lama buang...

Sekarang ni lebih suka klik kat link kat sidebar je.. :)

amir zahari said...

shoutbox tu boleh mengganggu fokus?

potia casadelarossa said...

buang shoutbox ada baiknya lana... dapat banyakkan komen kat entry...

nurdani said...

saya pun dah lama tak letak shoutbox. lagi selesa. hehe. tapi tak tahu la akan datang kan.

Tinta Lana said...

@~ Cik Azz ~

Saya ni..mungkin sementara..tak tahulah,hehe

Tinta Lana said...

@amir zahari

Tengok tu.. T__T

Tinta Lana said...

@potia casadelarossa

Apa jenis pilihan pun..ada baik buruknya kan abgpotia..

Tinta Lana said...

@nurdani

Itulah..akan dtg, maybe pakai balik..hehe

Azie Namico said...

Salam lana...
jgn lama2 remove lana...nanti kita tak dapat bergurau senda...dari situ terjalinnya mesra...ahaks

Kalau remove punya sebab okey , approve lana...hehehe

Tinta Lana said...

@Azie Namico

Wa'alaikumusalam. Dah macam pantun tu zie,hehe. Tq azie.. lebiu, hahaha

Waalid Al-Marbawi said...

Assalamualaikum...
Lana punye blog..suke hati Lana la...haha..

sori waalid gurau je...hem...xleh nak tinggal jejak la lps ni..huhu..

apepun moga bahagia selalu...dan semoga dipermudahkan segala urusan..

p/s: sibuk pun jgn biar blog bersawang ye..jgn jd mcm waalid...kwang3..=P

Tinta Lana said...

@Waalid Al-Marbawi

Wa'alaikumusalam. hahaha, betul la tu waalid..akhirnya, blog lana jugak kan,hahaha. Terima kasih waalid..still boleh tinggal jejak..tpi bukan melalui shoutbox dah la.. :) Blog waalid bersawang pun,waalid tetp luangkn masa mengupdate jugak.. ok sangat dah tu ^^

Aminin said...

Sila bagi 10 sebab kenapa lana terpaksa buang shoutbox nie..

p/s: tak boleh laa nak menjerit lagi kat sini shoutbox dah ilang..hehehe

Nurul Syuhadah said...

Huhu. lepas ni lana kena deactive fb. sbb selain shoutbox, adah salu kacau lana kat facebook. kan? huhuhu Y___Y ksian masa lana dihabiskan utk layan kerenah Adah. sobsobsob

S.K.A said...

ramai juga yg dah remove s.box..xpelah =) dah xleh nk usik2 sini he3..kakLana designer eh??

aisya said...

takpe, tinggalkan jejak kt kotak komen pun boleh.. hehehehe..

Noh Abdul Hadi said...

alaa...camana aku nak spam...huhuhuhu

Tinta Lana said...

@Aminin

Nak bagi 1 sebab pun dah terkial2 *_* hehehe. Jerit kat kotak komen la, lana pun ikut jerit skali,ekekeke

Tinta Lana said...

@Nurul Syuhadah

Eh, mcm tahu2 je, hahhaha. Adah ni..kesitu plak, Y__Y

Tinta Lana said...

@S.K.A

Takpa, biar akak pulak yg usik fais,eh. heh3. Tak fais..akak trouble maker bleh la,ekekeke

Tinta Lana said...

@aisya

Yep! >_<

Tinta Lana said...

@Noh Abdul Hadi

Ko tak makan ubat lagi ek noh?ekekeke

sha (chirp chirp) said...

alaaaaa, huhu. mesti banyak sgt yang drop message kan. huhu

puteri airyn said...

Lagi best tak da shoutbox.. just isi kat tempat komen.. sebab tujuan adakan blog untuk bertukar-tukar pendapat tentang sesuatu entri :-)

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Good Luck Lana...
Apapun keputusan diterima...
Bleh terus komen kat blog jer...ihihi

x0x0 ^_^

Tinta Lana said...

@sha (chirp chirp)

Tak terbalas..lana cuma nak bersikap adil dengan semua..huhu

Tinta Lana said...

@puteri airyn

Saya prefer ada airyn..sebab soalan2 simple atau sekadar nk bertegur2..better guna shoutbox. Tapi buat masa ni, biarkan dulu :)

Tinta Lana said...

@Norhazlina Mohd. Zaki

Tq kak lina.. :)

Chic Na said...

patutlah tercari2 td tak jumpa.. cikna pun terfikir benda ni jgk. cuma xbuat keputusan muktamad lagi.. ;)

Tinta Lana said...

@Chic Na

Apapun keputusan cikna, kita support ^_^

caliph shuriken said...

yup, mcm azie si adik awk taip tu.. jgn remove lama2 tau ^^

Tukang Karut said...

alahai... tapi apa ada hal... bukannya guna sangat pun kan...

Cik Yaya said...

lama da remove....heeee ;p

||aLeaSaRa|| said...

salam lana.sepanjang tak update blog,kadang2 curi2 jugak nak published komen,kak lea angin je tengok kotak jerit.bukan sebab kawan2 tersayang yang selalu jerit...tu ok.

tapi yang luar biasa pasang iklan mengarut2.kalau gatal sangat gi lah jual produk2 macam tu kat chow kit(hah...ni memang tengah nak remove...tunggu buat entri baru je sob sob isk isk)

Cendol said...

salam,lana..shoutbox kite dah hilanggg sebab hari tu belog ada masalah.bila edit,habih hilang..malas bebeno nak pasang nyaa

fuza said...

Kdg2 ada yang salah guna SHOUTBOX..
tapi ada SHOUTBOX ni pun ada & con nya..

So far Fuza xpernah buang SHOUTBOX

Powered by Blogger.