RSS Feed

Tips Dapat CPUV/BE

31

November 23, 2013 by

Tipsnya ialah:

SABAR.

Hampir dua tahun pasang Nuffnang disini, akhirnya merasa juga.

Tips lain:
1. Tumpang rasa gembira mana2 rakan blogger yang dah merasa. Sambil itu, usaha dan berdoa ya.
2. Juga, kurangkan mengata Nuffnang kedekut dan sebagainya.

Point no 2 tu, jika anda tahu kenapa saya menulis begitu.

Website Nuffnang, Apa itu nuffnang, tips dapat CPUV/BE, syarikat pengiklanan


31 comments »

Mek Onie said...

betulllll,sabar itu kunci utamanya :D

Nong Andy said...

Tahniah dah merasa hasil nuffnang :D Lana.

amir zahari said...

sy baru sembilan ringgit lana..hahaha status non glitterati, sedih betei..

puteri airyn said...

Kak Erin tak pernah dapat pun.. huhu

the malay male said...

x sesuai atau mungkin juga x sopan jika kita mengutuk company yg nak bg sumber pendapatan tambahan kpd kita.

~ Cik Azz ~ said...

Tak faham dengan point nombor 2 tu..

*Banyak ke dapat.. ;)

Azim Aris said...

klu blog tntg cite personal ssh skit nk dpt..klu blog cam hiburan, cite2 bukan personal sng lekat cpuv

baby comel said...

Alhamdulillah, merasa juga ye lana. Rezeki. Tahniah lana. Saya punya turn entah bila la, hehhe

Muttallif said...

Betul tu Lana.

Banyak Perkara yang akan kita dapat bila kita bersabar.

Sangat Banyak

BUNDA a.k.a KN said...

Tahniah ! akhirnya merasa jugak...

Aefa Aerisya said...

tahniah.. merasa jugak akhirnya..:)

aisya said...

setuju! hehehe.. sama lah kita.. lebih 2 tahun pasang baru dapat.. tahniah! :D

Tukang Karut said...

baru merasa? biar betul???????

Tinta Lana said...

@Mek Onie

hehehe, betul kan.

Tinta Lana said...

@Nong Andy

Alhamdulillah..merasa la juga akhirnya..hehe

Tinta Lana said...

@amir zahari

Amir..permulaan lana pun camtu juga. ^_^

Tinta Lana said...

@puteri airyn

Teruskan blogging kak, insyaAllah.

Tinta Lana said...

@the malay male

Ya, itu yang saya nak sampaikan sebenarnya.

Tinta Lana said...

@~ Cik Azz ~

Kak azz boleh refer komen dari The Malay Male diatas.

#Sikit je kak..hehe. Happynya yg banyak,ehehe. Lama rasa menunggunya..

Tinta Lana said...

@Azim Aris

Tak juga..sebab CPUV/BE ni keputusan mutlaknya bukan ditgn Nuffnang, tpi pda pengiklan yg nak letakkan produk mereka.

Tinta Lana said...

@baby comel

Lana doakan giliran baby smpai gak nanti..amin.. :)

Tinta Lana said...

@Muttallif

Saya bersabar tunggu abgtaliff aktif kembali tau,hahaha

Tinta Lana said...

@BUNDA a.k.a KN

Terima kasih bunda.

Tinta Lana said...

@Aefa Aerisya

Merasa akhirnya.. :)

Tinta Lana said...

@aisya

Itula..selama ni memndang je org lain punya,huhu

Tinta Lana said...

@Tukang Karut

Yes.
Memang betul, baru je lagi dpt, lum smpai sebulan pun.

Wirda Amir said...

Lanaku...

Utk blog akak,tip pertama kena pasang iklan dulu kot ye lana...?hahaha...

Tahniah ye lana....

Tinta Lana said...

@Wirda Amir

hahaha, nmpk gayanya..gitulah kak,ehehe

Ya..terima kasih kak.. :)

caliph shuriken said...

congratz, lana.. smoga trus murah rezki ^^

ary_lee said...

Tahniah lah. Dah lama dah ary tak cek Nuffnang ary. Tak pernah nya meng-cek sebab dah malas nak fikir. Buat sakit hati je nanti. HahahaXD

Lynn Damya said...

Salam, hahaha betul2, mmg kena tumpang gembira pd yg berjaya dpt cpuv ni, aku pon menulis sbb nk luahkan perasaan, klw dpt, dh kira bonus lah haha...skang aku punya iklan yg 'bergerak' sikit dpd CPC lah, cpuv mmg jauhhhhhh lah nk dpt, haha :D

Powered by Blogger.