RSS Feed

Hummy Lovey

20

June 20, 2014 by

Hummy Lovey (HL) merupakan label untuk sejenis produk Felt Craft. Dihasilkan oleh Lynn Damya, yang juga merupakan seorang blogger, minat yang mendalam dalam bidang seni dan kraf mendorongnya untuk menghasilkan perniagaan Felt Craft dengan produk utamanya, Pillow.

Pillow Hummy Lovey sesuai dijadikan sebagai hadiah dan cenderahati untuk apa jua acara.















Pillow yang dihasilkan agak unik. Terdapat pelbagai rupa dan pilihan warna. Seiring dengan tagline perniagaannya, 'You Design, I'll Sew', setiap pelanggan bebas untuk memilih dan mereka design yang dikehendaki sebelum diserahkan kepada pemiliknya untuk direalisasikan.

Proses design bergantung kepada permintaan customer. Samada customer memilih sendiri dari design2 yang sedia ada, dan kemudian wording dan warna pillow ditukar mengikut permintaan mereka.

Sesuai dijadikan hadiah untuk orang yang tersayang.



























Dan bagi customer yang tiada idea, pemilik HL akan berbincang dengan customer, dan mengemukakan beberapa idea design berdasarkan kriteria yang customer kehendaki.

Manakala untuk customer yang menyediakan draf design mereka sendiri, design tersebut boleh dikemukakan terus kepada pemiliknya untuk direalisasikan.

1. Special Request Pillow; 2. X-Teddy Series by Black Love;
3. Are you Barcelona fans?; 4. Car Pillow




















Sesuai dengan kualitinya terutama dari segi kekemasan kerjatangan dan design yang unik, harga produk bermula daripada RM40 - RM170.

Berminat? Anda boleh terus PM dengan pemiliknya, Lynn Damya di: HUMMY LOVEY


20 comments »

lynndamya said...

Salam, Lana ! Hahahah...aku org first yg komen ke? Malu pulak, hahaha aku nmpk ko dah publish, aku terus je lah baca..Terima kasih sudi review aku..eh review Hummy Lovey aku..wuwu, terharu lah... :')

eh btw dah bape lame aku xsinggah blog kau, smpai header kau dah berubah pun aku xperasan? Btw yg ni cantik ! aku suka sbb warna ala2 emo gitu~ hahah :D

Wirda Amir said...

assalamualaikum lana...

cantik semuanya....renyah tau nk buat hasil kerja yg begitu..memang betul kata lana..sesuailah harga dgn hasil kerja...

Mime MF said...

tetiba saya nampak bantal UP!! wah cantik...;)

Khairulsyarafi Ruang Monolog said...

wah!! kreatif :D

Khamsi Abdullah said...

Design y tersendiri. Memang style.. harga pon oke.

caliph shuriken said...

oic, lynn damya run bisnes ni ek.. kreatif2 produknya ^^

QasehnyaRania said...

cntik menarik la..

APAN said...

buat sendiri...cun...
kemas je...
ko tlg belikan untuk aku 1 sis

Tinta Lana said...

@lynndamya

Wa'alaikumusalam.

Aku tak perlu jawab kan soalan prtma ko tu?kan?kan?hahaha

#Aku memang tgh emo masa buat header tu T__T huwuuwuu

Tinta Lana said...

@Wirda Amir

Wa'alaikumusalam kak wirda :)

Teringat dekat 2 biji bantal yg akak bagi.. ^_^

Tinta Lana said...

@Mime MF

haha, that's one of my favourite :)

Tinta Lana said...

@Khairulsyarafi Ruang Monolog

Takda kesabaran, confirm tak menjadi kan,huhu

Tinta Lana said...

@Khamsi Abdullah

Kekemasan jahitan tu yang buat saya lebih berkenan,hehe.

Mmg rmai boleh buat..tapi nak cari yg kemas jahitnya, jrg jumpa.

Tinta Lana said...

@caliph shuriken

'Menjual idea', kena kreatif lah jawabnya ^^

Tinta Lana said...

@QasehnyaRania

Berwarna warni, meriah, hehe

Tinta Lana said...

@APAN

Boleh je dik..syaratnya, tunggu hari bahagia ko ya, hahaha

Tukang Karut said...

bantal ke tu? erkkk... tak jadi tdo gini...

Nurul Farahizzati Zakaria said...

Bila kakak i ni kasi hadiah bantal comel satu ni? Hikhik.. so cute la bantal tu...

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Hebat kan.
Kreatif sungguh. Hasil kerja tangan dan hobi yang bertukar jadi lubuk duit.

Shida Radzuan said...

berminatlah pillow gmbar baju tu ^_^

Powered by Blogger.