RSS Feed

Freebies Header Raya 2014

18

July 24, 2014 by

Assalamualaikum.

- OFFER TAMAT -

InsyaAllah, jika diizinkanNya, dalam beberapa hari saja lagi kita bakal menyambut hari raya untuk tahun ini.

Jadi, hari puasa yang berbaki ni, saya buka limited offer (3 terawal) kepada yang berminat nak dapatkan header sempena Aidilfitri tahun ini. Caranya, EMAIL saya di LianaAlias87@gmail.com, dengan subject/tajuk emel: HEADER RAYA. Nyatakan warna pilihan dan link blog ya. 

Untuk makluman, design sama seperti yang saya guna diblog saya sekarang ini, saiz pun sama (960x320px). Saya cuma ubah warna dan link blog saja. Warna anda boleh pilih sendiri. Disebabkan temanya Glowing, jadi, utk backgroundnya saya akan pilih dark colour ya :).


Contoh:
Warna pilihan - Biru
Link Blog - Abcdefg.blogspot.com

Jadi hasilnya seperti dibawah ini.












Itu sahaja :)


18 comments »

Nurul Farahizzati Zakaria said...

Wow.. cantiknya.. nak pm pun, online guna phone je lana... huhu.. xpela.. dpt cuci mata kat sini pun jadila :)

Cik Nadyya said...

wah.. rajinnya kak lana =)

cantek header ni :)

Norhaizam Mustaffa said...

Hai sis. Saya dah pm. Eheheh

Linda Ishak said...

Saya dah email sis... delay sehari... huhuhuhu

caliph shuriken said...

terbaikk, lana ^^

header kaler biru tu mcm sesuai utk sy pakai jaa, hikk...

Detective Fiqa said...

smart kak header yg akak buat :D

Khamsi Abdullah said...

Selalunya hasil y cantik dari Lana... Selamat Hari Raya Lana :)

Cik Pensil said...

wahhh. rajinnya kak lana :D

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHI BATIN !!

kasut puteh said...

Lanaaaaaaaaa !!

Selamat hari raya. Maaf kalau ada tersilap yang sengaja atau tak sepanjang singgah2 dan komen2 dekat blog che lana ni. :) nak duit raya pelissssssssss :D hahahah

~ Cik Azz ~ said...

Selamat hari raya Lana... Maaf zahir batin..

Etuza Ezawarna said...

asalam kenal lagi ke dengan Blog Pesona Etuza..
Nice blog dengan header tema raya..pandai ya buat..

Tinta Lana said...

@Cik Pensil

Salam Aidilfitri fisha!! :D

Tinta Lana said...

@kasut puteh

Yaaaaaaa,hahaha, aku pun sama ya, maaf banyak2..duit raya? maaf berganda la nampaknya,haha

Tinta Lana said...

@~ Cik Azz ~

Selamat hari raya gak kak azz! >_<

Tinta Lana said...

@Etuza Ezawarna

Wa'alaikumusalam.

Uncle, mestila kenal! hehe

Tinta Lana said...

@Khamsi Abdullah

You too khamsi..selamat hari raya eidulfitri ;)

Tinta Lana said...

@Nurul Farahizzati Zakaria

Sempat lagi, raya sebulan ni zie ;)

Wirda Amir said...

shantek3x....hehe

Powered by Blogger.