RSS Feed

Peace

13

December 4, 2014 by

Assalamualaikum.

Sampai satu level, saya sayang blog saya ni, sama macam sayang pada harta benda lainnya,hehe. Rasa nak buat2 lupa, tapi sokmo dok teringatkannya. Terima kasih pada kawan2 blog yang masih berkunjung, terbaik! :)

Selamat menjalani kehidupan seharian. Kita semua ada peranan masing2, jangan terlalu merendah diri, jangan juga sampai lupa diri. 


13 comments »

miranadia said...

sama. lama tak update tapi nak biar gitu je sayang.

caliph shuriken said...

sy sayang blog sy jgak, hikk...

Cik Azz said...

Sama la.. Akakpun sayang blog akak sebab kat situlah tempat untuk akak mencurah rasa, berkongsi cerita, memberi idea (jika ada) dan juga merapu meraban.. hehh...

p/s: Dah tak ambil port orang nak kata apa pasal blog tu.. Suka hatilah..!

BungaTulip said...

Liana...

mana menghilang ni. sibuk dgn kerja ea.harapnya kamu sihat2 saja di sana..

ewanthology said...

lama menghilang..jgn sampai terlupa password sudah la ye :-)

lynndamya said...

Salam! Hai lana~ marilah sini~ aku nak tumbuk2 kau ni, berani kau tinggalkan blog tanpa sebarang update!! geramnya aku, rindu tahu?!

Arham Md Ali said...

Ai Lana! *lambai-lambai*

Cetusan Minda said...

alhamdulillah , timbul juga lana . hari ni baru perasan lana ada update entry ...

Wirda Amir said...

Assalamualaikum lana la lunaku..

Rasanya slps ni akak terpaksa lupakan blog akak kot...dah dpt title best woman win dr rkn2 jadi akak kena jaga si dia baik2....pada mulanya memang seronok jd wanita yg disayangi oleh ramai lelaki dan sukar dilupakan tp bila dah dpt pilihan yg tepat,byk ketakutan yg akak dapat.doakan hati akak tetap dan tabah ye lanaku.

Teena Tna said...

kadang2 perasaan risau itu membuatku terlena, penat jika difikirkan.

saya pun sayang blog saya :)

Pendekar said...

sayang blog tapi tak nak pulak update...

apa ada hal ye dak...

eh ! salam ziarah...

Waalid Al-Marbawi said...

Assalamualaikum lana,

betul tu ape yang lana tulis, memang lama2 jadi sayang pulak dengan blog kan...walaupun selalu bersarang..nak delete sayangla pulak..last2 bior je..haha

wan muliani said...

Kita smua syg dgn blog.. Suke untuk mengupdate blog dan sbgainya :)))

Powered by Blogger.