RSS Feed

Header #9

12

April 19, 2014 by

Check it out previously, Header #8.
To see more, click on Artworks tab menu.

Tempahan FB Cover kali kedua dari Kak Azie Marzuki. Kali ini untuk Group Page 'Iklan Jer Kat Sini'. Page ini sebagai platform untuk pengiklan mengiklankan produk masing2. Tempahan pertama boleh rujuk di post Header #8.

FB Cover Photo, advertisement fb cover, colourful fb cover, black fb cover, simple fb cover

Second teaser untuk header blog Lelaki Semalam. Teaser pertama boleh rujuk di post Header #7.

Teaser header, modern header design, triangleshape header, suitable header design for men's blogger, header for male blogger








Dan, dari pelanggan tetap, Syuhadah Ariadi untuk Proposal Cover Page, untuk tujuan lawatan akademik.

Sample cover for academic visits, sample frontpage for multipurpose, blue cover page

Terima kasih atas kerjasama dan peluang yang diberi.


12 comments »

Sis Vee said...

org kreatif mmg byk idea ...

aizamia3 said...

Cantik.. ;)

Chic Na said...

masih sabar menanti.. :)

Norhasniza Khalid said...

lawa semuanya. simple dan menarik.. kreatif..

Azie Namico said...

salam lana :)
rajin lana kan...semua nya cntik dan awesome...

Detective Fiqa said...

woww apakah ni?

APAN said...

alhamdulillah...murah rezeki ko sis...
jujur dr aku, cantik dan kemas...jeles kalau nak dibandingkan dengan header Blog Buruk aku tuh :)

caliph shuriken said...

dh lama x tgk artwork header kt sini ^^

BUNDA a.k.a KN said...

Cantik dan menarik...

Tinta Lana said...

@Detective Fiqa

Akak ambil tempahan design..tpi dah ditutup buat smntara waktu..

Tinta Lana said...

@APAN

Bagi aku apan, buat sendiri itu suatu kepuasan. Perbandingan itu dah masuk jalan citer berlainan :)

Dzureen Darwis said...

Wah cantik lahhhh pandainya

Powered by Blogger.