RSS Feed

HEADER BLOG

12

FOR:

1. NASIR HAMZAH



12 comments »

Miss Zahirah said...

cantik sume2 header.. cam nak je.. hihihi

Ieta Mat Saad said...

WOW...! hebatnya...

Tinta Lana said...

Zahirah ~ TQ, nak ke? hehe

Ieta ~ Biasa je la kak ieta, tiru tuto je, hehe

Cik Tia said...

Lana , offer ni masih open tak? taste Tia sama macam apa yang Lana dah design untuk dorang2 ni. Simple but Smart :)

Tinta Lana said...

Cik Tia ~ still open :) tia boleh emel lana or msg kat FB. Kita discuss kat sana ya :)

Cik Tia said...

alahai Lana. jangan guna "cik" tu. hehe. segan lak. okay , nanti Tia msg dekat FB k :)

Ieta Mat Saad said...

Boleh email akak syarat utk header percuma tu cik Lana? email akak marsitahieta@gmail.com tqvm :)

Tinta Lana said...

Kak Ieta ~ Saya reply emel akk ya. Tq bertanya ^_^

fyna said...

alolololo...comel~ ^_^

HanySophia said...

cntiknya header 6 & 7

muhammad hafiz said...

cantik gila semua header2 tu :D
Rasa mcm nak buat jugak la untuk blog sendiri :D

Tinta Lana said...

Fyna ~ :)

Hany ~ Yang no 6 tu, 1st time buat warna lembut. No 7 tu plak, yang kedua buat,hehehe

Hafiz ~ Buat je hafiz, seronok bila tgk hasil sendiri :)

Powered by Blogger.