RSS Feed

Blogger yang terpilih untuk Lana's Bloglist

27

July 18, 2011 by

Terima kasih pada blogger2 yang sudi meletakkan link mereka dalam entry INI. Lana sangat hargai usaha anda semua, biar kecil, tapi nampak kesungguhannya :). Walaubagaimanapun.. hanya mereka sahaja yang layak ke senarai baru Lana's Bloglist pada kali ini..

Berikut adalah nama2 blogger yang tersenarai..jeng! jeng! jeng!

.........................
.........................
.........................
.........................
.........................
.........................
.........................
.........................
.........................
.........................
.........................
.........................
.........................
.........................
.........................
.........................
.........................
.........................

Sambung esok boleh? Mengantuk, hehehe. Esok ok, dah siap dah pun, tinggal publish je! Hahahahaha, selamat malam ya! ^_^


27 comments »

NA said...

Awal tidur Lana :)

Sweet dreams. Tidur jangan lupa baca bismillah

Cikgu Azim said...

nak3.....nak masuk dlm blog list ...
http://takmungkinbenar.blogspot.com

Aimifiqa said...

mana2? hehe. eksaited nk tgk esok. hehe. :)

Fathiah Hamim said...

mintak2 la blog saya ada. :D

kotak bulat said...

tgu esk? hehehe..mcm da tersa tak terpilih ni// :P

Khairil said...

adeh..bikin suspen le...hehe tak sabar nak tunggu esok...bagitau yer...

Bro ahmad said...

awal lagi lana..bro baru je tukar template...cantik tak..mcm blog pompuan pun ada xixi

ietchan-kun said...

gud luck kepada yg terpilih...
esok ade surprise kot.. :p

Cik Azizah said...

ciskek! bikin suspen jer..lalala

SoLy SoLicious said...

ala lana... ter"miss" ler...sob sob sob :((
nk jugak boleh?? teehee..menggedixx jap..heeee

harrazdani said...

hanya mampu tersenyum ;)

alif haris said...

eh bikin suspens ye .. hahaha ..
awal tido .. nite lana ^^

penaberkala said...

owh, tertinggal gerabak la plak
nak jugak buleh? haha

http://penaberkala.blogspot.com/

taliff said...

Huhhuhuh...tak sabar nak tengok list nih..keh keh keh

NorHalizah said...

bikin nervous plak.

Mohd Izzar said...

ches btol..hahaha

Bro ahmad said...

mana namanya lana..bro tunggu ^_^

Yutaka Mushimura said...

hehhe..sy tunggu jugak...:)

ZouL said...

ala...suspen2..nak tau gak..hehe

Entri Panas: Kenapa Blog Berat Sangat?

syaz@rozelt said...

hehe..sape yang bertuah tu ye..ade 16 je..hihi

ArulchelseA said...

mcm ni plak ek... nnt ramai yg boikot tau la..kih kihkih kih

Bro ahmad said...

thank lana bagi nasihat...bro suka yang simple sebenarnya..tapi tukar template saje suka2 kot xixi..nanti google cari template terbaik ^_^

aizamia3 said...

baru nak tengok senarai itu..

Tukang Karut said...

siapakah?

amir aizat said...

dimanakah?

faridah nazurah said...

harap2 sangat terpilih :)

iPai said...

owh sempat juga ekh .. hehe .. jeng3 ..

Powered by Blogger.