RSS Feed

Penanda aras dalam dunia blogku!

43

August 1, 2011 by

Alhamdulillah..ada beberapa perkara yang perlu aku lanjutkan kesyukuran terhadapNYA, dipagi Isnin, hari pertama Ramadhan yang mulia. Firstly, bersyukur kehadratNYA, aku masih bernafas dengan izinNYA..seterusnya menyambut Ramadhan pada tahun ini. Amin...

Tak lupa..Terima kasih pada yang menyedari serta mengucapkan tahniah, atas jumlah follower yang kini mencecah 1K..Alhamdulillah..biar anda datang sekali, biar anda blogger yang sama kat sini. Lana tetap mendoakan yang terbaik juga buat korang semua, bukan sahaja didunia maya, malah diluar sana. Terima kasih pada follower dan para pengunjung semua.Amin..

Dan, memang, lana tunggu saat ini, untuk mengucapkan.. jutaan terima kasih buat penanda aras lana dalam dunia blog ini. Siapa? Ben Ashaari? Yuyu Zulaikha? Fatin Liyana? Bukan..salah..sikit pun tak glamor orangnya. Oh ya, dia adik, muda dua tahun dari lana. Tapi memandangkan, lana ni brutal T___T, lana belasah je bahasakan diri lana "aku engkau" dengan dia.

So, apa bendanya penanda aras ini? Dia pun pernah tanya. Tapi lana cakap,biar lana jelah yang tahu apa maksudnya. Jadi, lana ambil keputusan.. sempena Ramadhan..dan kebetulan, 1K follower, lana nak jelaskan.. Penanda aras yang lana maksudkan ialah..setiap kali lana buka blog, insyaAllah..lana akan ingat kata2 dia..bunyinya lebih kurang macamni "kalau satu hari, ko ada kat atas, jangan lupa pula aku kat bawah"..sampai sekarang masih berbekas woo dihati ini,hahaahaha. InsyaAllah..antara perkara paling sukar didunia ni - merendah diri. Lumrah manusia, naik sikit, terus lupa dibawahnya. Dan setiap kali itulah, lana menyinggah blog dia..dan selalu jugalah, muntahkan komen lana yang bermacam perisa kat shoutbox dia! hahahahha.

Perlu ke lana sebut siapa dia? Urmm..lana rasa tak perlu..cukuplah dia tahu, dia juga seorang blogger yang ada tempat istimewa dihati lana, giler romantik ayat aku! hahahhaha. 

Setiap blogger ada cara menghargai follower dan blogger yang datang berkunjungnya. Terima kasih pada yang sudi meletakkan komen kat entry Hargai follower,pengkomen anda, bgaimana anda melakukannya??. Sebagaimana anda, lana juga ada cara lana..lana lebih suka hargai dalam diam..undirectly..cukup antara lana dengan blogger tu sendiri. Baru romantik! kahkahkahkah.

Akhir kata.. Selamat Hari Lahir buatnya pada 31 Julai 2011 semalam. Semoga hidupnya terus sukses!

Ok, merapu sudah dipagi Ramadhan. Sekian.



43 comments »

~ Cik Azz ~ said...

Err...

Semalam besdei si Apan...

Adakah dia yg dimaksudkan...?

**Macam la sorang je blogger lahir pada hari tu, kann... hikk..

~ Cik Azz ~ said...

Rasanya betul dah.... :P

Bro ahmad said...

manusia biasa la lana berjaya sikit je jadi sombong.minta jauh2 dari sifat tu..selamat berpuasa lana semoga berjaya blog ni, teruskan menulis,

zoe said...

ai lana, im the 1010 followers. cantik no 2. hehhee

zoe said...

ai lana, im the 1010 followers. cantik no 2. hehhee

h A n Y S said...

tahniah lana..

dan selamat berpuasa.. =)

Fathiah Hamim said...

apan kan? hehe

Diana @ bilakukatacinta said...

slm kenal..salam ramadhan..bestnyer ada org hargai kite

Jahidih Saili said...

tahniah lana..selamat berpuasa:)

ArulchelseA said...

biasa la tu..nnt klau dah jd tauke kedai roti ni jgn la buang aku keja ye..kih kih

iPai said...

wewwiiitt .. dah macam secret admirer pon ada dah ..

apa2 pun, selamat berpuasa ye lana ..

n tahniah tuk follower dah sampai 1k .. gila ah !!

NA said...

Betul tu hargai peminat (ehem-ehem) dan juga pengikut. Aha hargai juga pengkomen juga. Eh jangan lupa pembaca senyap yang tidak tinggalkan jejak juga.

Salam Ramadhan :)

-wina1979-

NorHalizah said...

Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak.

Yutaka Mushimura said...

woohaa..dah beriban2...hahahahks.

tahniah kat lana leng...:)choii

Tukang Karut said...

aku kah yang dimaksudkan? hoho... terperasaan kejab...

Khairil said...

tahniah lana.. dan selamat menyambut ramadhan al-mubarak...

taliff said...

Tahniah...Pilih2 Nasriq atau taliff? wahahhawhahwahwawhaa

Cik Ca'ah said...

congratx lana! :)

miss lyzeer said...

penanda aras...ada

best ayat tu..

one day kalu kita kat atas, jangan lupa org yang bawak kita ke dunia blog ni =P

kisah cik paro said...

wah,,sapakah gerangan beliau?
penanda aras cik paro, dont know..
tade kot..hehehehhe

wan_cikgumuzik said...

siapa lah saya di mata kamoo.. saya insan biasa.. :(

izzati jerr said...

mcm pnh dgr je ayat tuh.. :)

bumbleB said...

wahh romantix gtu lana ;p
tp btol la, bukan artis je.. blogger pn ramai yg lupe diri bile dh ramai follower & glemer (walaupun hanya di alam maya).. menyampah kn? anyway tahniah kpd lana, hope teruskn sikap rendah diri tu =D

N A N I said...

dah meningkat umur adik tu kan..
msti dia terharu bila ada netry khas utk dia dibuat.. hehe

rasanya nani dh tahu siapa pnda aras nani. hehe

Mohd Izzar said...

tahniah..hoho

ZouL said...

wahh.dah 1k ye followernya.ramai2 hhe..ni yg membuatkan ZOuL berkobar2 ni ahahahhaha

baby said...

erm..psniih..nona tk nk komen2..and reply2 komen..coz...::

nona hargaai kamo0 dlm diiaaamm..
hik4..
ermmm...erkkk

bella luna said...

haha,nona2,camtu luna pun nak tiru nona la,.hargai lana dlm diam,jap agy,luna tak nak komen2 n reply2 dah,hehe,.

Wanie said...

betul pesanan die tu..
wanie pn slalu pesan kat diri..
jangan sombong belagak & lupe diri bile follower ramai..kena bantu yang baru mula blogging jugak..

btw congrates ye lana :)

penaberkala said...

fuh, dah 1000 lebih tu
bukan senang, apepun tahniah lana
tanpa follower, tanpa pengomen, siapalah kita seorang blogger
apepun, teruskan berblogging :)

selamat menjalani ibadah puasa

kotak bulat said...

tahniah da 1000+! hehehe...
kb selalu gak ingtkan diri kb.. bila da atas, jgn lupa yg bawah sb kita pun pernh berada di bawh.. :)

My Life's Journey said...

Bertuahnya siapa yang jadi kawan lana .. sangat2 dihargai :). Umi suke dengar.. chayo2!. Salam ramadhan :)

APAN said...

uish...agak sentap gak entri ni...tahniah sebab dah cecah 1k follower tu.huhu....

blur....

Elih Japahar said...

wahhh banyaknya follower :) ingat pesanan tu jugak, ada terbaca entry tu... hehe

Cik Azizah said...

tahniah lana.. terusakan berblogging k.sesama kita support :)

alif haris said...

semoga terus sukses lana :)
cmne keje hari ni dlm keadaan berpuasa ? hehe

Elih Japahar said...

entah kenapa, asik dtg sini jer :P

Liyana Aziz said...

insyaAllah, kalau ikhlas dalam menulis, orang akan suka dengan penulisan kita... macam tu la lana kan??? eheheheh...

thanks sebab selalu tegur kat shoutmix... =)

salam ramadhan

SoLy SoLicious said...

waahhh,..tahniah lana!!!
gempak la~ buat GA la...heee

Nurasyiqin said...

penanda aras dlm blog cikin erm..belum dikenal pasti lg..mungkin abg naz kot..hehe sebab selalu ingat ayat dia..bila kita da bnyak polower apa salahnyer tekan button folo n komen utk bg semangat kat blogger baru..hehe..btw tahniah polower da capai 1000..dlm blog pun ada romantik eh??=p

amir aizat said...

tahniah lana

Afiq Din said...

penanda aras???
tak diketahui... insyaallah sape yg dtg akan dikunjung balik...
tpi kdg2 ade gak p cari link2 baru tuk support blogger2 lain gak

cik idora said...

tahniah lana =)

Powered by Blogger.