RSS Feed

Beautiful Planet Earth #2

25

September 10, 2012 by


Sekali lagi, entry bergambar. 

Terima kasih pada dua orang photographer, Nick Selway dan CJ Kale.
Atas kesanggupan mereka mengharungi panas menggelegak kat Hawaii semata-mata nak pertontonkan keindahan lava ni. Setiap ciptaan Ilahi itu indahkan? 









25 comments »

caliph shuriken said...

unsur yg berbeza bila bertemu akan hasilkan sesuatu yg indah ^^

Chic Na said...

cantiknya. tp mcm takut pun ada.

*tunggu lana la kot bg anak buah kat adik2. ;)

Jajas said...

wow...lawa...

sy singgah sini...

PotiaCasaDelarossa said...

Assalamualaikum.. begitulah bertapa besarnya KeagonganNYA..

che'pi said...

lava chaser.. mmg insane... tanpa mereka x dpt la kita nengok keindahan lava yang mengingatkan kita PadaNYA ....

azstory said...

terompah sape tertinggal kt pic 1 tu? hehe, diorang sgt komited dgn kerja, pernah berpeluang bekerja dgn krew man vs wild, berapa nilai kos production pun mereka sanggup bayar, semata untuk dapatkan yg terbaik..

azstory said...

terompah sape tertinggal kt pic 1 tu? hehe, diorang sgt komited dgn kerja, pernah berpeluang bekerja dgn krew man vs wild, berapa nilai kos production pun mereka sanggup bayar, semata untuk dapatkan yg terbaik.

trah zain said...

waa.. hebat, tapi mesti panas kan? sanggup dorang tu..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

pergh dahsyat nyer.. hebat yg ambil gmbr ni.

paripariputih said...

cantik... tapi menyeramkan.. agaknya kat neraka lebih dasyat dari yang ni kan?? :/

Chuu Muqhlis said...

nice pic tp cm tkot je., sumpah yg snap pin ni kental!

faridah nazurah said...

cantiknya.. tapi agak takut sikit la.

Nurmujahidah Ismail said...

orang kata ini obsesi,, tapi obsesi ni la yang dah hasilkan karya seni ini,, :D

Masz Sidek said...

cantik... dan menakutkan...
dr gambar pun nampak kepanasan lava tu...

Cikgu Ma said...

subhanallah..allahuakbar..

NUR AIN AZMAN said...

Woooo, cantik nyaaa

Ayie Abas said...

subhanallah...

mmg cantik tapi bahaya duduk dekat2 tu...:D

shidaR said...

uihh..bertarung nyawa ni nak ambil gmbar cmni huhuh slap2 sapu skali2 dgn dia huhuhu...

Ruzzezanie said...

masa tengok dalam magazine hari tu kan, terfikir bnda ni : 'sedangkan kaum asing, yang bukan islam pun mengagumi keindahan Allah samapi sggup macam tu. tapi orang kita? musnahkan lagi adalah'.

* tapi memang indah dan menakjubkan gambar yg dorg amik tu.

aizamia3 said...

gambar yang cantik.. ;)

AiSyA LiEzA said...

cntik tapi takut nak duk situ...huk2.. >.<

Encik H said...

terus terang cakap, aku teringat neraka..:'(

Encik H said...

bukannya apa..just imagine kalau aku dibakar kat dalam tu..hancur badan..

Tinta Lana said...

H ~ kalau ak, gmbr last tu la yg betul2 buatkan ak teringat neraka.. kerdil je gmbr photographer tu..

Ieta Mat Saad said...

ada trbaca, ni salah 1 lubang neraka. menyeramkan... walau cantik. Ciptaan Allah memang hebat

Powered by Blogger.