RSS Feed

Beautiful Planet Earth #3

27

May 11, 2013 by

Beautiful Planet Earth #2

Pilih, pilih.. jangan tak pilih,hehehe.
Alam semulajadi adalah sebaik-baik seni.

Austria *kompem makan tidur je kat sini

Dongchuan, Red Land, China *macam palet warna kan

*Plitvice ni taman negara tertua di sebelah tenggara eropah, dan terbesar di Croatia

*sempadan semulajadi antara Venezuela, Brazil dan Guyana, Amerika Selatan

Italian Islands, Levanzo, Sicily

*Tempat Taemin,SHINee shooting sky diving untuk tv program SHINee Wonderful Day

Source: Interesting Places , Likes.com


27 comments »

Cik Tia said...

kak , semua voila! tapi Mount Roraima, South America , agak menyeramkan. hehe ..

Nana Liena said...

Pilih apa kak? hehe..saya nak smeua boleh..kalau di malaysia ada tempat2 lawa gini saya pi hari2..hehe

Nana Liena said...

kejap..saya nak yang kat itali tu..hehe..cantiknya ciptaan Allah kan

Cik Yaya said...

Salam..
subhanAllah..cntiknyerr.. suke tgok..pic2 cmni ^_^

Kesuma Angsana said...

wah sgt2 menariklah !

Cik Kay Jue said...

subhanallah..! cantik sgt kak!

Mount Roraima, South America tu agak scary juga sy tgk..

plg ay suka tgk Italian Islands, Levanzo, Sicily tu.. cantik la warna air dia.. >______<

AiSyA LiEzA said...

y ada pic ikan tu manrik... hu2... bersihnya air... :) cantikk

Jajas said...

wow...

Encik H said...

pehhh..gila la..cantik gila gambar2 ni..

Tinta Lana said...

Tia ~ menyeramkan? hehe. Time tgh berkabus, mmg nmpk seram jugak. Tapi cantik sbnrnya.. :)

Aisya Lieza ~ aah, lana pun berkenan yg tu,hehehe.

Encik H ~ cantik kan weh? wktu ni, dpt tgk gmbr pun jadi..ad rezki, bleh pergi :D

veesandii said...

picture last tu cantik . saya suka klu umah tu berlatarbelakangkan gunung ... saujana mata memandang ...

the malay male said...

seronoknya klu dpt pegi tmpt2 tu kan

Asrul "iLham" Sany said...

Tak.pernah pegi... Tp ayah sy dulu pernah melawat tempat2 ni jelessss

Cik Pensil said...

subahanallah =O

shameel Iskandar said...

Masya-Allah cantiknya alam ciptaan Allah. Tapi yg Mount Roraima, South America tu agak scarylh

latifah zainal said...

semuanya cantik & mendamaikan jiwa,cuma pic no 4 tu mcm menakotkan sikit..

Mime MF said...

perghh!!perghh!!semua cantik..Subhanallah..;D

Tukang Karut said...

bila la berpeluang nk ke sana kan...

boni kacak said...

rasa macam nak masuk dalam gambar-gambar tu lah

Ieta Mat Saad said...

rasa nak duduk dlm rumah yg no. 1 tu skrg juga... Subhanallah... cantiknya... Sejuk peghowt dan mata memandang...huhu

sueomey's blog said...

what a beautiful world..indahnya ciptaanNya..seronok kalau dapat pergi semua tmpt2 tu..

azstory311 said...

Saya pilih unuk bercamping di Mount Roraima, South America..hahahaha.. leh bawak sky glider skali..

baby comel said...

semuanya ohsem. cantik sgt.

missShila Nget said...

*telan air liur*


cantiknyaaaaa..
woahhhhhh..

||aLeaSaRa|| said...

owh tengok Mount Roraima terasa mcm rumah uncle animasi 'up' ada kat atas tu he3...

tenku butang said...

nice view.. sejuk je mata memandang kan..

caliph shuriken said...

mmg semua cantik2 tapi sy fobia tgk yg ada air2 tu, huh...

Powered by Blogger.