RSS Feed

Header #4

31

May 17, 2013 by

Sebelumnya, Header #3

Sekarang ni, bersemangat semacam je nak buat semua benda.
Update blog, blogwalking, design header, cubaan design FB Cover. 
Sekarang ni juga tengah study macamana nak design template. 
Semangat berjogging, semangat makan, semangat mandi 4,5 kali sehari..cuaca panasnya sekarang ni,huhu. Hari2 bersemangat macam ni kan best >_<

Kali ini, untuk +Cik Tia , link blognya: inikisahtia.blogspot.com. Tia nak kan header yang warna temanya, baby blue campur soft pink. 














Dan, dibawah ni, cover FB untuk kak azie punya online shop. Kat header #3 tu yang final. Asalnya, memula memang buat design ni, nak buat something yang elegant, tapi tak menjadi. Tetiba je ada lace atas bawah,huhu.




31 comments »

Mime MF said...

amboi² serba semangat eyh..huhu part mandi 4-5 kali tu kita geng..haha btw, aku suka FB cover tuh..ntah, nmpk kena kaler dia..cun² :)

Tinta Lana said...

Mime ~ tu la, terlebih semangat pun payah juga weh,hahaha. Urmm, ak pun suka gbungn kaler..cuma lace je, ak rsa cam tak brapa kena..

Nurrul said...

wah comelnya... sangat menarik.. Nurrul pun dah kebosanan dgn idea sendiri.. nanti kalau ada duit.. boleh tempah dekat sini ehh :)

Nana Liena said...

saya suka yang ke dua..warna soft..hehe

Cik Yaya said...

salam..

wah..menarik header tu..
yaya xreti buat sume tuuu
heeee ;p

the malay male said...

nice.

fana aqim said...

waahhh..thumbs up (y)

NinaAz said...

hiiii. salam kenal. hehe. u ambik tempahan utk header kea

aizamia3 said...

kena sentiasa bersemangat.. ;)
part mandi 4-5 kali tu.. bukan takat nak mandi.. rasa nak berendam pun ada..

boni kacak said...

mohon lana letak sekali link lana kat header blog lana supaya senang orang nak ingat :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk simple tp cntik..

||aLeaSaRa|| said...

slm jumaat lana,wah tia tukar header.alahai kreatifnya....cantik :)

azstory311 said...

catik gabungan biru dgn pink.. lembut.. leh amik tempahan??

Sop Nama Saya said...

nice..
kreatif :)

Tia Fatihah said...

cover lace tak berapa kena? hehe. pandang tia , dah cun lah kak .. background dengan kaler dengan font , just marvelous :D

kak .. terima kasih tau tulun buatkan header yang sangat cantik untuk tia .hehee

Sally Yatiey said...

Cantik kedua-dua header tersebut! :D

M@W@R Q@SeH said...

buat header utk akak plak bleh :)

Tinta Lana said...

Nurrul ~ Tima kasih nurul :) Boleh je, insyaAllah :)

Nana ~ warna lembut kan nana :) heheh

Cik Yaya ~ wa'alaikumusslm yaya. Tq, meh kita ajar yaya,hehehe

Tinta Lana said...

NinaAz ~ Wa'alaikumusslm. Hai nina,hehehe. Ya, saya ambil tempahan. Tapi bergantung pda keadaan.

Aizamia ~ Akakkkk, tau takpa,huhu. Rasa nak buat rumah tepi air terjon je,hahaha. Bukak2 pintu terus terjun (-_-)

Boni ~ takpa la boni, kita sedar tahap kita kat mana :) belum layak lagi nak letak link bagai,hehehe

Tinta Lana said...

Azstory ~ are u serius mir?

Tia ~ Sama2..dah2 la tu tima kasihnya tia,hahaha.

MawarQaseh ~ No hal kak.. bergantung pada keadaan. Emel je saya :)

ieda immi said...

cantik dan menariknyeeeeeeeee
leh buat satu utk akak ?? .......

salam kenal dik

Asrul "iLham" Sany said...

Sy kalau header etc lebih suka lukis2 hahaha

Kesuma Angsana said...

wah cantik2lah simple but really nice one !

hana hadi said...

semangat mmg ada time2 dia kan..
lembut warna header

caliph shuriken said...

wahh, kembali rajin ni ^^

Cik Kay Jue said...

cantik + smart + simple! like it kak.. >______________<

Puteri Kasih said...

nak juga header untuk fb cover :)

Tinta Lana said...

Ieda ~ InsyaAllah kak.. emel saya dulu kak :)

Hana ~ aah hana..time ada semangat ni, kena laju skit,hehehe

Kayjue ~ tima kasih kjue.. >_<

PuteriKasih ~ boleh puteri..tapi emel dulu.. Discuss disana :)

Berry Lavynia said...

time semangat ni, sape2 yag nak, kna pm lana laju2...kang xsempat..hehe

ahmad said...

simple tp cantik jemput2 la ke site sy join exchange banner and wat review ke sal site sy tu..

http://www.ahmadhasif.info/2013/05/hosting-murah-domain-percuma.html

Shida Radzuan said...

lana awesome!! xtau nk kata camne..unik sgt2 haihh..gerammm tgk artwork lana...

Powered by Blogger.