RSS Feed

Header #5

38

June 23, 2013 by

Part sebelum ini, Header #4

Untuk blogger Muttallif, yang ini, saja suka suki buat. Banyak idea nak buat header warna hitam.
Tapi..tak ramai minat warna gelap..

Simple header, smart header, classy header, i think of, red inspired, black red header, black white header, black grey header

Dibawah pula, Kak Ieta nak warna2 alam pada headernya.
Saya buat dua. Cuma tukar warna saja.
Yang pertama, saya cuba sesuaikan dengan template yang dia sedang guna (ketika header sedang dibuat). Yang kedua, gabungan warna daun kering dengan warna aqua.

biege header, teal header, quotes header, life is easy when you make it easy, vintage flower header, vintage floral header, fall season header













biege header, teal header, quotes header, life is easy when you make it easy, vintage header, vintage flower header, vintage floral header, fall season header


38 comments »

Noh Kodiang said...

pergh...buat kat aku satu...

Aida Ismail said...

Serious cantik semuanya. Terror Lana guna photoshop. ^^

Sally Yatiey said...

Cantik2 semua ;D

Jajas said...

wow...pandai ko buat lana...

Waalid Al-Marbawi said...

Subhanallah...cantik2 headernya...

Lana mesti bantu waalid ni----> Update Tapi Tak Berupdate

muja said...

muja suka sangat kalau gabung pink merah hitam ngan putih :D

baby comel said...

awak kreatif la Lana...

Sop said...

bila sebut taalif baru perasan lama x singgah sana.. heheh
nice job Lana

Hatimi Tahirruddin said...

ooh yg kak ieta tu lana yg buat rupanya...

sy suka yg i think of tu...kelas dan bergaya...

Nurul Farahizzati said...

tetiba meleleh air liur tengok header2 ni.. eh eh..

puteri kasih said...

menarik. Puteri suka kedua-dua header untuk blog kak ieta tu. Terer lana ^_^

ieta said...

Terima kasih... sesungguhnya, ke dua2nya sgt2 cantik... o ya, sesuai ke background merah skrg ni ngan header pertama tu ek?

ieta said...

huhu... Nampak bloglist Lana ada nm TIMIZERO, nak p terjah blog dia, (bloglist akak dh kena malware) tengok2 akak dh takde dlm bloglist Lana... huhu...

Mizz Yana said...

hahaha....kite nampak ni kat blog ita... lana punye keje ea...hahaa...nice n good job lana... :)

Nong Andy said...

Wah.... byk juga lana buatkan header org lain eh...

aisya said...

cantik.. hehe

my notes said...

kreatif . guna photoshop ker atau ada software lain ...

Lina said...

cantik header lana.. <3

teha said...

suke tngk yg lastt ! sweet kale die :) hihihi

sha (chirp chirp) said...

waahh, cantik2. mmg ramai org buat tempahan ke?

Wirda Amir said...

Assalamualaikum lana..

Akak suka juga warna gelap....lana buatkan free ke tu..?hehehe...

Tukang Karut said...

untuk aku????

caliph shuriken said...

bertuah btul diorg dapat header free ^^

Ayie Abas said...

assalamualaikum..:)

hi lana...

kreatif dan beridea header yg lana buat tu...

Tinta Lana said...

Noh ~ Ak tak leh nak janji.

Aida ~ Langsung tak terror,huhu. Guna brush je aida.

Sally ~ Tima kasih sally :D

Tinta Lana said...

Jajas ~ Aku ngah usaha jdi lgi pandai ni,eh?

Waalid ~ Alhamdulillah.. Nanti lana singgah ya waalid.

Muja ~ Muja bagi hint ke apa tu,hahahah

Tinta Lana said...

Baby ~ Doakan lana kreatif baby? please2, ekekeke

Sop ~ Itulah, lama benar menyepinya..Takpa, kita doakan tuan nya muncul kembali :D

Hatimi ~ I Think Of tu, lana cuba padankan dengan isi blognya.

Tinta Lana said...

Zati ~ Eh, jgn la weh, smpai meleleh air liur, parah benau,hahaha

Puteri ~ Alhamdulillah, lana pun suka..eh? keh3

Ieta ~ Sama2 kak ieta. Saya jawab kat blog akk ea nanti.

Tinta Lana said...

MizzYana ~ aah, lana punya keje la tu,hahaha. Tq yana..nama kita sama la :D

Nong ~ Mana ada bnyk kak.

Aisya ~ hehehe

Tinta Lana said...

MyNotes ~ Saya guna photoshop kak vee.

Lina ~ Thanks lina.. lebiu, <3

Teha ~ Yang coklat n biru aqua tu ea.. :)

Tinta Lana said...

Sha ~ Yang ini, lana saja2 buat sha.. :)

TK ~ Ak tak da idea lgi.

Caliph ~ Bertuah lagi saya, dapat peluang buat. ^^

Ayie ~ Wa'alaikumusalam ayie. Tima kasih yie.. :)

Azie Namico said...

Hi lana....
cantik nyew header nie.....kita suke...suke sgt...nak satu....

aizamia3 said...

psstt: kalau buat untuk akak boleh tak.. hehehe.. ;)

hana hadi said...

kreatif laa

S.K.A said...

wowwwwwwww...kreatif la :)

adzairdawati makdara said...

wow awesome :)

Mime MF said...

header kak Ieta tu cntk!!suka²..

Cik Yaya said...

suke wrne gelap..
bleh thn pic header 1st tu ^_^

Powered by Blogger.